~Bara jag~, ~Dagligt~, ~En snabbis~, ~Känslan idag~

Närmar oss julafton~

Vad jag önskar att det kunde snöa!! Massa vita stora ljuvliga flingor som sakta faller ner och bäddar in tråkig grå asfalt och tråkiga gröna ytor i sitt vita vackra täcke!!! Det ska vara snö vid jul!!! Känslan kommer inte riktigt till rätta.. Det saknas något.. 

Vi har iaf fått in granen. En riktig i år.. Vi varvar lite mellan plastgran och äkta vara. I år är vi hemma mycket i mellandagarna då kör vi riktig gran, är det så att vi ska vara på landet så blir det plastgran. 

  
 Och Ebba, vår lilla monsterunge, hon är där hela tiden och snor ljusen. Plockar bort dom och har dom i munnen. Det är väl kanske nackdelen med trådlösa ljus.. Hade de varit med sladd hade hon nog lyckats få granen över sig en gång och då kanske haft mer respekt för granen och faktiskt låta bli den! Igår satt hon och sög på en grön glittrig julgranskula! Hela ansiktet fullt med glitter..

   
    
  Hela tiden står hon som ett litet…ljus.. Med julgransljusen i handen, munnen..
Dessutom har hon ramlat ner från soffan så nu går hon ALL IN med att likna Rudolf med den röda mulen… 

Imorgon ska det handlas mat inför uppesittarkvällen på onsdag. 

Just ja, vi har ju haft magsjuka här, alla fick det men inte JAG!!! Det är helt otroligt!! Jag brukar inte ens kunna titta på någon med magsjuka utan att själv åka på det inom ett par timmar.. Här är det jag som torkat spyor, tvättat nerspydda kläder och sängkläder, torkat spyiga hakor och näsor, men klarat mig! Helt sjukt!!

Idag fick jag tag på min läkare!! Imorgon börjar jag med 36 mg concerta. 

Ja, till er som läser, Vill jag Önska Er en riktigt God Jul och hoppas ni får njuta tillsammans med dom som är viktiga för er..

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s