~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

Bvc & Begravning~

Idag var Bebban på besiktning på bvc! Hon blev 8 månader igår! Det är hemskt så fort allt gått sen hon kom. Känns som att hon aldrig varit bebis. Hon växte så snabbt in i en del av vår vardag! 

Nu väger hon 9,4 kg och är 75 cm lång. Hon är en väldigt lång madame. Vår bvc-sköterska var riktigt imponerad av hur mycket hon redan gör, som att ställa sig, gå mellan bord och runt bord och längs soffan osv. Hon sa oxå att anledningen till att hon ser lite vingligt när hon tar sig fram har med hennes längd att göra. Hon är så lång och då är det svårare att hitta styrkan i kroppen. Nu är hon extremt tidig ändå.. Jag hade gärna sett att hon som mest skulle kunna sitta själv och kanske krypa. För den här lilla busungen är överallt hon inte ska vara. 

Efter bvc gick vi hem, R bakade bröd, jag och Ebba kolla tv. Började göra mig i ordning för Pelles begravning vid 12.30 ca. Mamma kom 13.15. Och vi kom till kyrkan då allt var över. Nina, min (hon har barn med min morbror men aldrig gifta) moster  & Pelles dotter, hade gett oss fel tid. Hon sa att begravningen var 14.00. Den var klockan 13.00. Kändes fruktansvärt verkligen. Men mitt i all sorg var det kul att träffa Lill-Bobben, Kevin, Nina, Petra & Pernilla, Margit. Det har varit så många år som gått. Man ska vårda sina kontakter mer. Livet är för kort. Min kusin Anne (Pelles barnbarn) kom inte :(.. Riktigt tråkigt! Det lilla vi hann se så var det en mycket kärvänlig och värdig begravning. 

Nu hoppas jag att Du är fri Pelle! Fri att göra vad du vill! Vila i Frid!

Kom hem strax efter 16. Sen har kvällen varit riktigt lugn. Jag var så trött när jag kom hem. Höll på somna redan 20 i soffan, men lyckades hålla mig vaken ändå. Så inom kort kommer jag sova riktigt gott. 

Ha en Godnatt!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s