~Dagligt~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Hysteriskt~, ~Tråkigheter~, ~Virkat~

Vilken tråkig dag~

Noel har haft den värsta tänkbara adhd-dagen på ett tag! Aggressiv, uppåt vägarna, kaxig, elak.. Jag har väl inte heller haft en helt underbar dag, så jag och Noel krockar på så många plan. Helgerna är han dessutom medicinfri då han äter så himla dåligt. Jag vill ha det så, att han ska ladda på depåerna med mat under helgerna, och äta medecin och kunna fokusera på skolarbetet vardagar. Men, det kostar på.. Helgerna är hemska emellanåt. Jag blir ledsen och arg, Noel förbannad och arg, och sen skriker vi åt varandra.. R sitter mitt emellan och är nog riktigt less på mig.. Men det är svårt. Jag vet inte hur jag ska möta Noel? Jag vet inte det.. Kanske beror det på min egen diagnos…? Eller är jag en dålig mamma? Alltså.. Jag vet bara inte.. Snart är det höstlov oxå. Helst ska han vara medicinfri då med.. Blir så jävla kluven. 

*skaka på kroppen,knoppen,tänk på något annat*

Virkat vidare idag, blev tre små mössor till Innocent Smoothies. Mössor där 2:- går/per flaska går till Röda Korset och arbetet för att Glädja Våra Äldre/Pensionärer! Nu är ju inte mina 3 mössor speciellt mycket att komma med, men, 3 är mer än NOLL!  

  Mitt bidrag 
Riktigt roliga att göra!! Ska se om det blir några fler 🙂 

Max har börjat längta efter dagis!! Han väckte mig igår med att säga ”Mamma, gå ”gagis”? Och hundögon på det.. Och idag när jag frågade, vad händer imorgon då, fick jag till svar ”GAAAAGIS!!!” Känns väldigt väldigt bra måste jag säga. Han kommer få vara ledig höstlovet, och det känns bra att han ändå kommer längta tillbaka. Så det inte blur en ond cirkel av att börja om och om. 

Nä, nu måste jag ta och sova. Har så fruktansvärt ont i mitt ben oxå. Kanske dags att söka läkare för det.?  Äsch.. En annan dag!

Puss

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s