~Härligt~, ~Känslan idag~

Nu så~

Vilken rolig helg jag haft. I lördags var jag först på loppis med mamma, Noel & Max. Hittade en del fynd faktiskt. Sen på eftermiddagen vid 16 tiden så åkte mamma och jag till Anne i Sorunda! Inflyttningsfest! Superskoj att träffa gamla kompisar. Full som en kastrull blev jag, men hade verkligen så roligt! Det var sista gången på mycket länge som jag drack.. Att jag skulle parta just den här kvällen, det tillät jag mig själv! Det ar iaf väldigt roligt att sitta och prata och skratta. Bara vara jag. Och det funkade bra.. Fast vi åkte genom Ösmo och allt.. Kände mig lite på högvarv mesta dels, men det vet jag R för att jag är livrädd för att verkligen känna någonting.    

   Söndagen var mindre kul. Hade lite bakis-ångest men klarade mig ändå väldigt bra.. Jag drack ändå rödvin och skumpa. En salig blandning! 

Idag, måndag, har jag och R städat. Ordentligt! Blev väldigt rent och fräscht. Känns lite mera trivsamt som det är just nu. Blev att rensa under soffan igen oxå. Tack o lov hade inte så mycket letat sig in där sen sista grov rensningen där under. Efter middagen, som blev tidig, körde jag Sara till dansen! Tog med Ziri, så kunde vi ut o strosa lite i närområdet medans Tuttan dansade. Hade även virkningen med, så på 2 dagar, aktiv virktid ca 3-3,5 timme, har jag gjort en reflexmössa även till Noel. Blev jättefin tycker jag själv! Virkade i Rustas Helen och Nettos reflexgarn och använde mig av Fasta maskor (fm).   

Måste bara dela med mig av Ebbas grimarser! Igår fick hon blåbär o äppelpuré och jag skulle fota henne….  

..söt som socker är våran minsta, men när blixten på kameran hoppade igång…

 
..kan jag lixom se och känna hur hon tänker ”Va fan var det där?”

 
Eller vad tycker du hon ser ut att tänka?? Jag har skrattat så tårarna sprutat på mig.. Älskar hennes ansiktsuttryck!! 

Annars går väl allt framåt i sakta mak. Längtar efter psyk-tiden jag har 30/9. Få (äntligen) träffa en läkare!!!

Det var allt för idag!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s