~En snabbis~

Storhandlat~

Det är typ det ända vi hunnit med idag! Storhandlat mat. Det är iof väldigt roligt. Det tråkiga är att vi har hamnat i en bana känns det som, samma mat hela tiden. Då är det tur att vi har Mathem en gång i månaden, så får man helt nya rätter i allafall 5 dagar. Hittills är vi väldigt nöjda med dom, bra mat, färska råvaror och mycket ekologiskt. Alltid grönt till varje middag, det är ett stort plus

Köpte även inflyttningspresent till Anne. Lite husgeråd, sånt hon behöver. 

Imorgon kl 10.00 är det loppis här i Axelsberg!! Underbart! Jag bara älskar loppisar! Fynda fynda fynda! Jag ska möta mamma och gå tänkte jag. Får se om jag får med någon av ungarna ner. 

Ikväll fixade jag mina klor. Gjorde en naturell förlängning och la ett färgskiftande gellack på det. Skiftar färg efter kroppstemperaturen. Den här går i mörkblått/grönt/turkost. 

  
  
Ganska grymt!! 

Nu måste jag koppla bort min hjärna och försöka sova!  

Puss

2 reaktioner till “Storhandlat~”

    1. Ja, det gör jag. Just nu är jag inte så aktiv i nagelbyggandet, gör mest mig själv ibland. Lite pga min cts som inte blivit helt sjysst efter operationer. Men är du intresserad ska jag ha dig i tankarna. Jag tar 450:- per set.
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s