~En snabbis~, ~Känslan idag~

Ännu en dag~

Fyfan vad hemskt det är med inskolning!!! Smarre har det jättetufft med dagis.. Idag lämnade jag.. Han grät innan vi kom in genom grinden, han grät när vi satte oss på gården, han grät när jag sa Hej Då och gick därifrån. Då grät jag.. Det gör så jävla ont att lämna honom där när han ännu inte är trygg i son roll på förskolan. När jag hämtade så sa pedagogerna att han druckit EN klunk vatten på hela dagen!!!! Inte en tugga mat! Så kan han inte ha det känner jag. Kom fram till att han ska gå 9.15-10.45 resterande del av veckan.. På så sätt går vi sakta tillväga och ingen stress alls för honom. Jag hoppas det här blir bättre för honom. 

Idag har jag varit så fruktansvärt trött! Hemskt.. Efter lämningen på dagis åkte vi till landet o plocka upp kräftburarna. 

 
Ebba var riktigt faschinerad av de krypande små varelserna 🙂  

När vi kom hem var klockan lagom till att hämta Max!

Sara hade dansen på kvällen.. Jag och de andra 3 var hemma och laga mat. 

Sen har det virkats (som vanligt) Kämpar på med en mössa till Ebba, men inser nu att jag gjort resåren för stor, så den kommer passa på ett större barn. 

  
   
Testar en ny virkteknik. Tycker det blir riktigt snyggt!! Ska bli kul att se den klar 🙂

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Sagan om Isfolket. Och somna med hörluren i örat!

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s