~Härligt~, ~Känslan idag~

Är så stolt~

Över mig själv!!! När det gäller virkning!! Jag är inget proffs på att virka! Är helt nybörjare vill jag tillägga. Men sen Vera lurade på mig att börja virka så har jag vågat mig på svårare och mer avancerade projekt! T.ex att jag ens vågade mig på att göra en mandala och avslutade den, tyckte jag var bra jobbat av mig 🙂
 Här är min mandala.. 
Nu gjorde jag den i färger som inte alls är jag, men det var väldans kul att göra och att jag klarade av att läsa ett mönster!! Tjohej!!!

Efter duken gick jag på att göra en ripple filt men den blev jag aldrig nöjd med, dessutom repade jag den och gjorde om 4 gånger ändå blev jag inte nöjd.. Den får vara ett UFO (un finished objekt) ett tag till..

  
Efter det gick jag på att virka en anpassad filt till Ebbas bilbarnstol. I våffelmönster den här ggn!   

 Den gjorde jag helt färdig och blockade och allt! Skit nöjd! Inte de vackraste färgerna men använde upp mycket restgarner och tycker den blev en härlig färgklick. Dessutom är den hur mjuk o go som helst :). Just nu används den dock i donkeyn och ännu inte i bilstolen. 

Jag har även hunnit påbörja en cocoon, en mysigt virkad kofta som virkas som en stor mormorsruta och sys sen ihop. Jag har sytt ihop min och har gjort kanten runt om och håller på med luvan. Efter det ska jag virka dit armar :).   

Måste ta bättre bild imorgon där den är ihopsydd. 

Eftersom det just nu var så tråkigt att sitta och virka mormorsränder så har jag hunnit påbörja 2 projekt till. 

En poncho, kommer bli svart och grå. Riktigt kul att virka på och snabbt går det. Eftersom jag själv har 2-4 ponchos redan så har jag ingen brådska med denna!! 

  
 Och nu ikväll, har jag lyckats med det (för mig) omöjliga, jag har nästan gjort klart kroppen på en kanin!!! Har länge velat virka en gosa till Ebba, men inte fattat en enda beskrivning eller mönster. Så jag har bara gett upp. Men så sa jag till R ikväll, att ”Nä, jag tänker fan inte ge mig” jag ska klara av att virka en kanin!!! Å så satte jag igång på frihand, utan mönster, och har gjort klart kroppen 👏🏻 Så jäkla stolt!!! Imorgon gör jag huvudet!! Det finns säkert hundra fel i mitt sätt att virka, men det skiter jag i!! När jag satt här ikväll och virka hade jag Storytell på i örat och lyssnade på första delen av Sagan om Isfolket! Läst böckerna för måååånga år sedan, men blev sugen efter att ha läst en annans blogg (Lisa) att lyssna på den den här gången. Skit mysigt att sitta o virka samtidigt!! 

ANNAT ÄN VIRKAT~

Idag hade Ebba sin 5 månaders vaccination på bvc. Vågade och mätte oxå. Nu är hon 72,4 lång och väger 8233 gram. Hon har knappt gått upp något på en månad, men så är hon ju förkyld och rör på sig mycket. Hon springer redan i gåstol..

  
 Och just här⤴️ har hon precis torkat snor på storebror Noels nytvättade pyjamasbyxor, haha, knäppisen!! 

Max var på dagis idag. När jag hämtade fick jag höra att han haft en tuff dag, hostat, inte ätit något, inte druckit, dom tyckte han kändes varm. Nu på kvällen har han haft feber och hostan blir värre 😕. Så jäkla typiskt då vi precis skolat in honom. Men men, nu får han vara hemma tills han är helt frisk

Var förbi Netto idag för att hoppas på att hitta det omtalade reflexgarnet. Fanns bara tre nystan kvar.. I grönt.. Köpte ändå 2 utav dom.   

Får se om jag gör mössa till Max iaf med nån rand av det gröna garnet. Det är ju toppen att det är reflex i det 🙂

Noel var inbjuden på fotbollsträning idag av klasskompisar. Deras fotbollsklubb hade ”Ta-med-en-kompis-dag”. Noel älskade det, och nu ska han spela fotboll för Aspudden Ik-Tellus! Spännande! Hänt så mycket med Noel på så kort tid. Allt från att våga gå ut, leka med kompisar, och nu våga vara med på gruppträning! Så sjukt stolt över honom. Han är en häftig kille!! 

Nu har jag skrivit mycket mer än vad tanken var, men har missat några dagar med blogg, och då blir det genast för fullt i mitt huvud. Så kan jag inte ha det!! Jag måste blogga dagligen helst. Annars får jag ingen ro i kroppen. Eller i knoppen..

Nä, nu får det vara! Tack för titten!

Puss puss Divan 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s