~En snabbis~

Goda nyheter~

ÄNTLIGEN har de hittat orsaken till varför R är så dålig!!! Han har en väldigt kraftig och långgående Lunginflammation. Nu sprutas han full med antibiotika och penecillin samt nån tablett mot infektion. Detta får han minst 3 ggr per dag. Äntligen!!

Jag log hela bilresan därifrån! Verkligen log!! Bara njöt av att han pratade med mig och log och skrattade även om skrattet slutade i en hostattack, så försökte han iaf! 

Min man är tillbaka! Han kommer igen.. 

Jag tackar alla vänner därute som faktiskt bett för honom, tänt ljus och skickat styrkekramar! Jag tror någonstans att sånt funkar! Tankens kraft är ovärdelig! Stort tack!

Ett jätte tack till er som funnits där för mig! Som erbjudit er att hjälpa mig, fast vi aldrig träffats Face to Face! Ni är helt fantastiska! Så osjälviska! Så otroligt vackra människor! För er gör jag allt! 

Och människor/min makes vänner, som ringer mig för att skingra mina tankar en timme eller två, som pratar med mig via messenger för att stötta utan att finnas ”vägg-i-vägg”… Tack! Jag vet vilka ni är, och glömmer er aldrig! 

 Just här har han tagit bort syrgasen. Min älskade andra hälft! Du är viktig för mig!

Puss puss Divan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s