~Dagligt~

Trött~

Jag är så trött.. Vet snart knappt vad jag heter, vilket barn som ska ha vad och när.. Jag blandar ihop allt och alla! 

Jag är trött. Så jätte trött..

Skulle ha tvättat idag, men sket i det. Jag orkade helt enkelt inte. Så istället vid 13 åkta jag, Max & Ebba och Sara upp till sjukhuset. Han såg lite friskare ut, men långt ifrån som han ska se ut. Ont har han, när han pratar och hostar, igår fick han visst morfin på kvällen för smärtan i bröstet. När vi var där så kom sjuksköterskan och tog odling i näsa och mun. Tydligen har en patient i samma sal kommit in med resistenta bakterier. Jag blir fan tokig om han har oturen att åka på det oxå. Det får inte hända!! 

Jag orkar inte det. Livet med 4a barn ensam är fasiken tufft. Nu börjar jag väl få lite koll på bitarna, men inte helt. 

Imorgon ska dessutom Maxen börja på dagis! Har velat fram o tillbaka, skjuta på inskolning några dagar, eller köra på. Som tur är kan mamma ta Ebba imorgon så jag startar inskolningen ändå. Är inte känd för att lägga mig ner o bara ge upp för att det är tufft eller jobbigt. Jag kör på tills det inte går längre. 

Jag är slut.. Går på jag vet inte vad just nu… Är så trött, ändå grubblar jag typ halva nätterna. Går igenom morgondagen, har jag köpt smör, fick jag upp nappflaskan från bilen, hur mår Robert, vilken väg ska jag ta, tvättade jag, har vi toapapper, shit stängde jag ut kissen på balkongen, middag….vad?, när vänder det, kommer han kunna sova inatt, tänk om jag blir sjuk, har han ont just nu, bajsblöjan!!!!La jag den i sopen eller i kylskåpet, förberedde ju för en kopp te samtidigt, oj, vilken ersättning tog jag nu i Ebbas flaska….. Osv osv blablabla..

Så här går det i mitt huvud konstant!!! Även nu. Fingret hänger i luften för att jag tänker så satans mycket och samtidigt. Fast jag är trött, kopplar inte hjärnan ner… Så jävla tröttsamt!

Nä, ska försöka ropa på John Blund och se om han kan bjuda på lite sömnpuder!

Hej hej 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s