~Dagligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Ibland~

ni vet, det där uttrycket ibland… Vad betyder det egentligen? 

Just nu var det just Ibland som dök upp i mitt huvud. För det är så den här bloggen inleds…

IBLAND blir det inte som man tänkte sig.. Jag mår ganska skit just nu. Är alltid konstant trött, alltid låg och känner mig alltför ofta ganska värdelös. Ska hämta ut mina B12 imorgon och börja äta dom, hoppas på en förändring vad gäller min ork och pigghet.. Jag går med en konstant oro. Vill inte lägga ut ännu helt varför, men det kommer. I höst.. Kanske har jag målat fan på väggen i onödan, och tro mig, ingen kommer bli lyckligare än jag om så är fallet. Jag berättar , när det är aktuellt! Som sagt det är mycket som händer och jag har lite svårt att hantera allting, mycket med att äntligen dra igång allting via psykiatrin. Det rör upp känslor..

Härom kvällen åkte jag till Tessan och Leija! Fantastiskt roligt! Väldigt oplanerat och svårt och jobbigt till en början men allt blev bra!! Underbart att få krama lite på dom! 

  
   
Igår kollade vi på nya svenska filmen Veronica och Micke, eller om namnen är tvärtom kanske, den var iaf grymt jäkla bra! Vill verkligen se den igen. 

Idag har vi varit med mamma på hennes jobb och städat ur bilarna inför Skara! Imorgon packar vi väskorna, in i bilen, och sen tidigt tidigare tidigast åker vi äntligen på en mini semester! Vädret kommer förhoppningsvis hålla sig till lagom, och mer begär jag inte egentligen. Noel o Sara har längtat massor! Och jag oxå… 

Sara har haft en kompis sovande här i 2 nätter, roligt för henne! Och oss, men vad jag längtar efter större bostad nu.. Orkar snart inte med det här längre.. 

Nu måste jag ta och sova om jag ska orka med morgondagen.. Vi ska till Decathlon och köpa badväst till Max, badbyxor till R osv.. Robert och jag springer och hostar, snorar o nyser om vartannat, båda är tokförkylda. Tror vi åkt på samma skit som Sara o Noel hade förra veckan. Då är det över om nån/några dagar. Perfekt när vi ska iväg och bada på Skara! Å andra sidan gör inte bad dig sjukare, det är temperaturskillnaderna som gör det.. Så länge man håller sig torr emellan bad är det ingen större fara..

Ha det bäst!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s