~Dagligt~, ~Känslan idag~

Tung dag~

idag var det äntligen dags! Psykologiska intervjun på PRIMA! Tog bara 2 år att komma hit.. Jag kommer få göra en utredning på ADHD, äntligen, och så tyckte han att mycket av det jag svarade på lutar åt att jag lider av poustramatiskt stressyndrom. Och det är väl inget som chockar mig speciellt mycket.. Det ska ha suttit i sen barndomen, alla händelser som skett. Nu är iaf bollen i rullning och hoppas jag snart får en förändring! Det var tungt när jag gick därifrån. Det är så mycket jag förträngt, som försöker leta sig fram i mitt minne, och jag vill inte minnas..

Till nåt roligare! Igår fyllde äldsta brorsonen 13 år! Han blev lixom tonåring!!! 

   
    
    
    
 Det firade vi med att grilla hanburgare, tårta och sång hemma hos min mamma! Roligt men intensivt! Det var skönt att komma hem!

Nu är jag så himla trött!! Måste sova! 

Puss kram! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s