~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Virk-beronde!! ”Someone please call 911″~

Som jag tidigare nämt har jag återupptagit mitt virkande! Det var svägerskan som lura igång mig igen! Väldigt glad för det! Så TACK Veronica- Du har förstört mitt liv!!!! (I R O N I )

Jag kommer i säng mellan kl 01-02.30!! Allt för att få virka!! ”Jag ska bara gåta några stolpar till” ”måste bara avsluta här” ”äh ett varv till går fort”

Så ekar det i mitt huvud på kvällarna!! Alla ungar sover innan 22.30.. Då kommer virkningen fram! Sen åker den ner igen alldeles för sent, och efter det ska flaskor göras till småttingarna, och massa annat! 

Min mandala jag håller på med nu, mönstret finns hos http://www.stickaovirka.se , är nästan klar! Imorgon gör jag sista varvet!

   
    

Är faktiskt riktigt nöjd med den! Även om färgerna inte alls är favoriterna, så blev det fint ändå.. Och väldigt roligt! Och avslappnande! 

Och idag kom mina virknålar från Wish! Äntligen! Nu kan jag ge mig på att virka vad som, utan att sno Veras nålar! 

  
Idag kom oxå nya orginazern till vagnen! Med elän ELEFANT på såklart!!

  
Imorgon blir det landet när älsklingen kommit hem! På fm, vid 11, kommer mamma och hämtar mig och barnen, hon ska bjuda oss på lunch, Kina-buffé i v-torp! Mums! 

Imorse var jag på vårdcentralen. Fick äntligen min Sköldkörtelprover tagna. Misstänker att dom e ganska dåliga, då jag är konstant trött och nedstämd, tappar hår, magproblem osv. Hon skulle ringa så fort hon fått svaren! Ska även ta tag i den andra biten nu, som jag knappt vill egentligen. Rädd för svaret antar jag… Fick allergimedicin för ögonen och näsan, som jag ska ta kontinuerligt och se om det blir bättre, även ventoline, sen i höst görs en spirometri. 

Alltså, vissa dagar mår jag okej, andra suger. Ibland är jag så himla hyper att jag knappt vet vad jag gör. Samtidigt som jag tycker jag har koll, så glömmer jag bort allt jag ska göra.. Bokade tider försvinner om jag inte skriver både i väggalmanackan och i telefon. Jag ska hämta nåt, men på vägen har jag glömt vad, eller börjat pyssla med någe annat. Jag blir lixom trött på mig själv. Andra stunden är jag super-neggo. Allt är svart och noll ork. Enda gången jag verkligen kopplar av är när jag virkar, så det är nog en viss typ av terapi för mig. Så fort mandalan är klar, startar jag igång en filt till Ebbisen! Ripple mönster lutar det åt, annars har jag hittat ett annat jag vill göra! Får se får se…

Ha det gott Snyggingar! Nu börjar ögonen klippa, det är dags att sova! 

Pussen kramen klappen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s