~Härligt~, ~Känslan idag~

Kl 01:28~

Somnade min lilla minsting äntligen in.. Har nattat henne i en timme nu.. Hon har inte varit så här svår att söva på 3-4 veckor. Jaja, ibland ska det bli lite ”ett-steg-tillbaka” oxå. Allt kan inte bara gå hur bra som helst jämt!

Ebba är verkligen den enklaste bebis jag haft att göra med.. Hon äter, jollrar nöjt, tittar, ler och ibland nåt enstaka knyst. Hon sover vanligtvis från 22-06 varje natt innan hon vill ha mat! Kan säga att det är stor skillnad på att amma sitt barn eller bara ge flaska. Hon är verkligen nöjd jämt! Hon har börjat skratta oxå!! Fast i sömnen!! Men ändå så gulligt!

När R kom hem från jobbet gick vi ut på promenad. Max fick använda sin springcykel och nya hjälm! Han är jätte duktig med cykeln! Redan hittat balansen.. Den här promenaden slutade med paketuthämtning i centrum. Där träffa vi på Bobben! Pratade väl ett tag, kanske en 30 minuter, efter det träffa vi på en granne i huset bakom & prata med henne en stund, sen upp på gården, träffa Mille och Bibbi. Max och Mille började leka och hade hur kul som helst! Det slutade med att vi var ute 2 timmar! Riktigt skönt!! 

Nu är det torsdag redan! Den här veckan har gått ovanligt fort tycker jag! Tycker knappt den hunnit starta innan den nu är över.. Skönt samtidigt! Men skrämmande att veta att när det går såhär fort betyder det att snart är sommaren över! Men usch Johanna!! Sluta med negativa tänkandet!!!! Skäms på mig! Njut av dagarna istället! Hoppas att värmen kan komma ordentligt nu bara 🙂

  
Mina yngsta i skaran :). Älskade ungar..

Måste bara dela med mig av en bild som Sara tog på mig och Ebba igår! Men först en story till fotot 😃

Jag sitter med Ebbisen på axeln i soffan och hjälper Sara med ett spel på paddan! Sara frågar om hon får ta kort med min mobil på oss, och ja det får hon! Hon tar kort och utbrister ”Åååhh vad gulligt, Ebba log när jag tog kort”!!! 

När jag själv sen ska kolla på bilden, så har jag svårt att se ”leendet”

  
För mig ser hon mer Galen ut.. Lite skräckfilms-blick över det hela.. Eller vad tycker ni????

Ha det bra!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s