~Dagligt~, ~Känslan idag~

Har ångest~

Räkningarna ska betalas och den här månaden ligger jag illa till med pengar!! Har iof redan pröjsat in bilskatten på 5000:- men ändå… Usch så jag hatar att behöva betala räkningar! Känns helt värdelöst ju! Räkningar, som hyra, el och sånt borde vara inräknat i skatten vi betalar så slipper man betala skiten varje månad!! Det tycker jag vore en bra ide!! 

Idag var vi på Smarres blivande föris och hälsa på! Han kommer gå med Emma som bor på 5 trappor här i huset, alltså samma avdelning! På G R O D A N! Saras första dagis hette oxå Grodan! Maxen älskade dagis!! Han satte sig direkt för att dega vid bordet och leka med tågen på golvet! Nu är det nästan så jag längtar tills han ska få börja i höst!! Han verkade trivas så bra! Spännande!! 

Efter besöket åkte vi och handla! Idag skulle Elliot med Noel hem från skolan, så det blev köttfärssås till middag. När vi var ute och åkte körde vi förbi Declathon oxå, köpt hjälm till Max och en keps, baddräkt och bikini till mig (29:-/delen är BILLIGT) och kollade runt bland deras sportutrustning. Deras bikinis är så snygga! Och billiga!! Hittade en grymt snygg svart baddräkt, som ändå hade det där lilla extra! Blir inte massa naken hud för mig på stranden/poolen! Aldrig! Inte med den här vidriga kroppen…

Har typ inte gjort ett skit idag! Önskar så att vi hade två bilar så jag kan ta mig iväg nånstans på dagarna! Sjukt tråkigt att bara sitta hemme, ja eller gå till en park i närområdet, men det är bara kul att par gånger! Nä, jag vill oxå ha bil, kunna hälsa på mamma, åka på vårmammor-träffar osv. Nu är allt bara tråkigt!

Och om bara 2 veckor har barnen skolavslutning i skolan och SOMMARLOVET börjar! Helt jävla sjukt jue!! Å ingen bil 😞… Kommer bli tråkigt lov för barnen! 

Ha det fint! 

Puss


2 reaktioner till “Har ångest~”

  1. Jag vet. Ni kan komma och bo här med oss när sommarlovet börjar. Saknar våran tid tillsammans. Förlåt att jag inte skrivit här på ett tag ska försöka bättra mig. 😘😘💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s