~Dagligt~, ~Härligt~

Trött jag blir~

Varför kastas jag ut från vårt nätverk om och om igen?? Och inte fan kan jag lösenordet heller så jag kan inte koppla upp mig från där jag ligger just nu! GRRRRRymt irriterande!!!

Idag tog jag kvällskissen med Zirpivirpi. Det är väldigt skönt ute nu på kvällarna! 

Sitter och nästan längtar lite tills vi åker till Skara Sommarland. Finns några saker där som jag vill prova men BIG DROP är inte en av sakerna! Herreguud, jag skulle nog dö! Eller fastna på vägen ner.. Men den där man hänger i och sen släpper verkar rolig, och den bauta stora ”toaletten”, och gokart, fast det kanske bara är för barn. Sist jag var på Skara var jag 2-3 år och jag minns noll av det! Men jag har kort på när jag åkte rutschkana i min morbrors knä 🙂 Vi kommer bo i den stora stugan på campingen, fast stor & stor vette sjutton om jag vill kalla den, 16 kvm med 2 familjevåningsängar. Det ska bli himla skoj iaf :). Försöker få fler att åka dit samtidigt som oss men inte många nappar. Förutom min mamma, Cina & Bobben!!! Haha, skulle iof ha väldigt roligt med dom där!! 

Idag har Noel varit hemma från skolan. Han somnade inte förrens vid 01 igår och redan då var hans humör uselt, så idag var han så trött. Men imorgon ska han gå, då ska dom till Skansen :). Och på em ska Max få hälsa på på sin förskola som han börjar på i höst! Vi pratar här hemma om dagis & kompisar, och han säger efter ”gaagis” ”oompis”.. Tror han kommer att älska dagis! Han är så full av lek och upptäckande, nyfikenhet & glädje osv. Sen är han så vansinnigt snäll. Han kommer få många kompisar! Det ska bli jätte roligt att få träffa pedagogerna och titta på lokalerna 🙂

Efter middagen tog vi oss ut på promenad! Max fick äntligen testa sin springcykel 🙂

   
   

Jätteduktig var han! Kämpade på i små backar och inga hinder stoppade honom. Lilla kämpen min💙

Jaa, what else?? Nu ligger Ebbisen här bredvid mig och flaxar med armarna o pratar lite ibland. Snart kommer hon somna.. Behöver bara prata av sig lite först 🙂  

Imorse skulle jag ha varit på vårdcentralen för nya blodprover, men jag glömde ställa larm. Så får försöka ta mig ner på måndag istället. En del viktiga prover ska tas.. Så får inte glömma bort det då igen!

Puss på er och hoppas ni får en fin dag imorgon!

/”The One And Only 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s