~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Är i Gnesta~

Idag på fm har vi plockat och fixat, planerat och donat.. Vid 16 hade vi ett ärende in på Kungsholmen, skulle köpa ett Xbox slim 250 GB, då det vi redan har är på 4 GB och typ inga spel funkar på det. Noel älskar ju att spela minecraft och då är det roligare om det finns lagringsmöjligheter osv 🙂

Vid 17-tidish kom Vera och barnen. De hade varit och besökt gammelfarmor på sjukan. Hon hade med sig kläder från Åsa till Ebbisen, jättemycket bra-ha-kläder! Måste tacka Åsa ordentligt! •note to my self•

Sara åkte med Vera och co hem, det blev ramaskri gånger 100 hemma! Noel kunde inte alls förstå varför Sara fick följa med och inte han! Även om vi förklarade att Vera bara hade en plats till i bilen, så gick det inte in! Försökte med att muta med att vi skulle komma efter hit imorgon (lördag) men icke sa nicke, det gick inte heller.. Tillslut gav vi upp.. Vi la oss platt och sa att vi åker ut till Gnesta vi oxå, fast på kvällen.. Stannade till på Burger King i Järna & åt middag.. Kom hit till 21.30 ca.

Imorgon (idag) har Beckis fotbollsmatch så Kåka & Tias ska iväg på det imorgon. Jag tänkte ta ,iaf minst, med mig Sara & Ebba och åka till Fabriken i Sparreholm & kolla vad de har att erbjuda. Enligt Kåka ska de ha sjyssta priser på kläder. 

Nu ligger jag och Ebba i bäddsoffan i lilla vardagsrummet på undervåningen, Noel på madrass på golvet. Max har nog somnat på soffan där uppe, men kommer snart och joinar mig och Ebba i bäddsoffan. 

Lämnar er med lite bilder 🙂

   
    Ebba har Saras tröja på sig från när hon var bebis!! Så sött!

Puss på Er!

Godnatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s