~Härligt~, ~Känslan idag~

Lite lycklig~

Det är lite så att jag har nu känslan av att vara ”Back on track”.. Det har varit några riktigt kaotiska veckor och nu börjar vi verkligen hitta våra rutiner och komma på rätt köl! Känns helt underbart! Tror jag är extra glad för att vi kunnat sova hos Vera & Tias utan att Max helt brutit ihop. 2 nätter har gått hur bra som helst att sova där. Han och Ebba ligger såklart med mig, ja, karlar har en förmåga att slippa oroa sig för vart deras barn sover eller hur…! Men vi sov iaf väldigt bra! Sist vi sov där var natten till bröllopet, då skrek Max från ca 02 till 07 nånting. Det var hemskt. Jag satt och grät i typ 3 timmar och han bara skrek. Har kännt lite att vi aldrig kommer sova borta igen osv. Men nu vet han att han fortfarande är lika viktig och älskad som innan Ebba föddes! Så därför har jag känslan av Lyckorus!! 

Imorgon är det redan måndag och långhelgen har sprungit förbi! Fast jag är ändå väldigt nöjd med hur den varit! Iaf, imorrn är det skola för kidsen, rutinerna tillbaka!

Franke var över och spelade Xbox med Sara & Noel en stund på kvällen, han gick vid 19 tiden. Strax efter han gått, plingade Nina på dörren för att hämta honom #SNOPET# Ebba fick en pyjamas med elefanter på och en klänning av dom! Så himla gulligt! Tack! Franke och hon hade helt gått om varandra visade det sig ändå, så jag gjorde inget fel när jag släppte iväg honom.. 

Under helgen har det varit 2 inbrott i vårat hus, polisen hade satt upp lappar i porten. Lite scary faktiskt.. 

Nu ligger jag återigen nerbäddad mellan mina 2 yngsta och ska sova gott inatt oxå 🙂

Puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s