~Härligt~, ~Känslan idag~

Det sägs~

Att de första 2 månaderna med en ny bebis kan vara kaos!! Jag tror på det uttrycket! Det har stämt väldigt bra på alla våra barn.. Med Sara kommer jag inte ihåg alltför mycket från första månaderna, det var nog ganska lungt.. När Noel föddes så testade Sara oss såklart, inte mycket, kanske 2-3 ggr, och Noel behövde hitta sin plats i vår familj. När Max föddes var det Noel som blev lite sotis, men han fick extra uppmärksamhet så la det sig snabbt, och Max, ja han gallskrek konstant första 3 månaderna.. Så lilla Ebba nu, första veckorna har varit tunga, tuffa, och svettiga. Max har testat oss järnet. Utbrott, storgråt och avundsjuka. Nu först har han förstått att Ebba inte kommer ta hans plats.. Ebba är världens enklaste bebis. Det enda jobbiga är att hon inte somnar in ordentligt förrens typ nu, vid 02.00-03.00.. Däremot sover hon med nöje fram till 12 och har då ätit 2 ggr under natten.. Det är tur att tiden går fort under såna här perioder!

   
   

Igår åkte R med grabbarna till landet, jag och tjejorna stanna hemma! Kolla på film och prata. Mysigt! Kan varmt rekommendera komedin BLENDED med Drew Barrymore och Adam Sandler! Herregud vad vi skrattade emellanåt!! Var tvungen att se den idag igen med R oxå för att jag tyckte den var så kul! Såg även en thriller med Sara, SwimFan hette den, njae, mindre bra, helt okej men väldigt förutsägbar.. 

Idag på fm hade Sara 3 kompisar här, dom satt och spela kort, jag var med på några vänd tior, väldigt roligt! Satt på golvet i vardagsrummet, sen när jag reste mig fick jag ryggskott. Har ont nu! Inte kul!! 

Nu har jag fått ”tummen ur” och beställt dopinbjudningar! Den 1 augusti kommer Ebba få sitt namn skrivet i himlen! Fanns inga församlingslokaler lediga innan dess, och ha ett efterfika här hemma går inte.. 

Det var allt för denna gång! 

Ha det bäst! 

Puss kram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s