~Dagligt~, ~Känslan idag~

Söndag~

Ebba och jag klev upp 12 idag.. Inte så konstigt kanske då hon somnade vid 02 nånting.. 

Hon kräktes upp lite ersättning här på eftermiddagen och det var blodfärgat!!! Blev skit skraj.. R ringde sjukvårdsrådgivningen och sköterskan där hade ingen aning om varför det kunde bli så, eller vad det beror på. Hon tyckte att vi skulle åka in och förklara för en läkare och låta dom titta på Ebba (som de alltid säger, oavsett om du ringer och säger att du fått en sticka i tån). Hon kräktes efter nästa matning igen i samband med rapningen och då var det helt normalt i färgen. Så vi avvaktar. Skulle det däremot hända igen att det är blodfärgat då åker vi in direkt! Utan tvekan!

Nu står min kära man i köket och förbereder middag, krämig lax med fetaost och grönsakspasta! Gott hoppas jag! Recepten/måltiderna vi fått i Barnkassen från mathem har varit väldigt goda! Så hoppas på att det här är gott oxå! 

Nu sover Bebbisen så jag ska nog dra på mig ett linne och ta och städa!

Ååå, nu spöregnar det!!! Mysigt tycker jag 😃

Puss & Gnuss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s