~Känslan idag~

Skrikfest~

Alla festar vi olika, här har vi festat med skrik.. Hela kvällen!! Vet inte vad Ebbisen är inne i för fas just nu, men inte är den rolig iaf.. Inte för henne heller säkert..

På fm var vi på HS och hälsa på R’s farmor. Hon mådde efter omständigheterna väldigt bra! Även om hon ser väldigt ledsen ut och pratat om ”sista valsen/versen” hela tiden. Det var jag, R och Ebba som besökte henne. Max och Noel var med mormor i Axelsberg, det var nån centrumdag, bjöds på tårta, vindruvor, kex, fiskedamm, billiga blommor och gratis karuseller för barnen! Max åkte visst konstant i 2 timmar :). Sara var och bada på Eriksdalsbadet med kompisar! Som vanligt.. Ser henne typ aldrig..

Träffat mina fina brorsbarn idag! Och dom fick träffa Ebba för första gången 🙂 Mysiga ungar! 

  
 

Det bestämdes att Noel skulle sova med kusinerna uppe hos mormor, men vid 00.10 ringer mamma mig och berättar att Noel vill komma hem! Så jag hoppa in i bilen pronto och åkte och hämta min äldsta son! Kanske går det nästa gång!! 

Robert har druckit ”NÅGONTING” och för mycket av det, försökte få kontakt med honom strax efter 01 för att be honom hålla i mini-gaphalsen Ebba så jag fick göra flaska, men det var omöjligt! Istället vaknar Noel och tar Ebba!! Blev faktiskt riktigt irriterad, men kan ju inte prata med honom nu, han går ju lixom inte att väcka!! 

Nu har vi ytterligare en 5a på g att försöka byta med, får se om turen är på vår sida den här gången! Men jag tror ingenting! Hoppas gör jag såklart, men har slutat tro och spekulera.. Blir bara besviken då.. 

Nä, ska försöka få några timmars sömn innan Ebbisen vaknar!

Godnatt… Eller godmorgon!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s