~Känslan idag~

Tabu att klaga~

Det är ju lite så att man inte ”får” klaga högt, inte gnälla, utan man ska nog gärna hålla en glad & lycklig fasad utåt.. För fasad är vad det är.. 

Idag har min fasad helt rämnat.. FY FAN VILKEN JÄVLA SKIT DAG DET VARIT!!! Noel har varit hemma från skolan, och jag tyckte han skulle vara medicinfri idag! Han har inte haft några utbrott (tack o lov) men käften har gått i ett i ett i ett.. Han trissar upp Max i högvarv och sen kör de race här hemma! Med H Ö G A röster, bilar som flyger, dörrar smäller och Gud vet vad… Ebba har sammanlagt på dagen idag lyckats sova kanske 10-15 minuter, vilket resulterar i att hon idag oxå hittat sina röstresurser!! Jätte skojig upptäckt!! Saft (outspädd såklart) har ”spillts” ut på köksbänken! Noel har överkonsumerat proteinshakes idag och flaskorna har hittats med ”slumpen kvar” liggandes i min säng, bakom soffan, på köksbänken och köksbordet! Den i min säng hade såklart runnit ut oxå.. I vår nyligen renbäddade säng ska tilläggas.. Jag kände redan kl 12 idag hur skönt det är att R jobbar halvtid just nu och kommer hem tidigt. Men just idag skulle han upp till sjukhuset då g-farmor ramlat igen och skadat sig! Han var där ca 4-5 timmar! Och då dagen och barnen var på topp så kan jag egoistiskt nog erkänna att idag var ingen bra dag för honom att vara borta!! Men så ”får” man ju inte säga högt! Nä, allt ska vara frid o fröjd, barnen alltid hela o rena, osv osv blablabla…

Det har varit en skitdag och jag skäms inte för att säga det!!!

Självklart måste vi upp och hälsa på g-F imorgon oxå, hon ville verkligen inte att R skulle gå idag, men ärligt, efter den här dagen, kunde jag inte bry mig mindre!!

Ebba somnade in för natten vid 00.10.. Katastrof!!! Hon har haft en skrikfest här på kvällen som resultat av att hon inte sover ordentligt på dagen! Hon blir så övertrött att varken flaska/tutte/napp funkar.. 

Vi tog oss ändå bort till mitt jobb här på kvällen och rastade av grabbarna! Lät dom springa på inhängnat område!! 😜

   
       

Tror Noel somnade vid 22, Smask 22.15, Robert 22.30… Ebbisen och jag som kämpat.. Nu är kampen över. Hoppas hon sover asmycket inatt och gärna till 14 imorgon 😳😳

Godnatt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s