~Härligt~, ~Känslan idag~

1 månad=31 dagar ung~

Det känns som igår som vi sågs första ggn.. Samtidigt som att vi alltid haft dig hos oss.. Som att din plats hos oss alltid varit så självklar! Hur kan 31 dagar kännas som för alltid samtidigt som det känns som om tiden bara krupit fram och vissa stunder har man inte hunnit mer än stiga upp ur sängen innan det är kväller och sovdags igen??? 

Idag är vår Ebba en månad ung..

  
Idag gav hon mig ett super busigt första leende!! Även storebror Noel fick sig ett leende! Så sjukt fort allt går! Från att nyss fötts till att ni tindra med ögonen och le.. Dom där fina blå ögonen! Undrar vilken färg du kommer att få..?! Det återstår att se..

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s