~Dagligt~, ~Härligt~

Besiktat lillsnufflan~

idag var det läkarbesök vid 5 veckors ålder. Bebbisen fick massa beröm för hur stark hon är i nacken. Hon både kissade och spydde ner allt annat i rummet 😬

Nu är hon hela 58 cm kort & väger 5310 gram. Lagom kort och lagom tung.. Fast mina axlar börjar tycka hon är ordentligt tung.. Dags att ta tillbaka min bärsjal från svägerskan tror jag.. Nästa besök hos bvc är 18/5 & då ska Ebba få rota-vaccinet. 

Efter bvc åkte vi och lämna tillbaka Saras kläder hon skulle haft på dansuppvisningen. Men eftersom hon stukade foten kvällen innan, blev det ingen uppvisning för henne 😫, så kläderna åkte tillbaka till Stadium.. Ändå nästan 600:-.. 

Imorgon (idag) ska jag verkligen försöka gå ut med Max! Förutsatt att det inte blåser storm, spöregnar eller är annat busväder. Max har fortfarande lite svårt med svartsjukan.. Han förstår inte att han är lika viktig som innan.. Stackars lilla älskade killen.

Lästa för Noel ikväll, Kaninen som inte kunde somna, och nu var det ett tag sen jag läste den, men slutar inte förvånas över hur bra den gör!! Hann knappt läsa klart första ggn, innan han sov. Läste en gång till för att söva Sara, funka på henne oxå! ToppTopp!!

Vi har ändrat vår matkasse från ”vanlig” till Barnkassen från mathem.se och idag var det smarriga pannbiffar med potatis och grönsakstzatziki! Så väldigt gott! Här ser ni Smarre slicka i sig créme fraich för fullt!!   

 
Puss Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s