~Härligt~, ~Känslan idag~

Smaskens dag~

Nu äntligen har vi klarat av barnens födelsedagar!! Mycket med 3 barn att fira på en och samma månad!! Nästa år är det 4yra som ska firas!! Jösses!!

Men inte desto mindre viktigt, idag firades Max 2 års dag!! Att han fyller 2 är helt sjukt! Vart har dom här två åren tagit vägen? Det har gått så vansinnigt fort!!

   
             

Kan inte fatta att min lilla älskling blivit så stor! Ofattbart! Fina paket fick han oxå! Av oss lego duplo, lera, ritblock 2 st, adidas kofta. Av Mormor ett puzzel, av Farmor en springcykel och bondgårdsdjur. Han var riktigt nöjd med sin dag tror jag! Dessutom fick han McDonalds till middag 😉 

Efter att vi fikat med mormor/farmor så badade först jag & Ebba, sen jag och Max! Det var en utslagen hjälte & födelsedagsbarn som sen somnade utan kläder och blöja i soffan med flaskan under armen. Önskar jag hade tagit kort på det 😊 Tyvärr vaknade han till straxt efter 23 av någonting, han var sååå ledsen, orolig och arg! Han är grymt känslig för förändringar av olika slag.. Nu tvär sover han igen iaf..

Imorgon ska vi kolla på majbrasa nere vid klubbensborg. Gäller att klä sig varmt, det blir alltid så jäkla kallt på kvällen på Valborg! 

Nu har vi bestämt vad Ebba kommer att heta!

  
Gudmor blir Tessa. Dopet kommer bli antingen 7/6 eller 14/6. Ska kolla vilken dag som kyrkan är tillgänglig. 

Jaha, en liten blogg blev det iaf 🙂

Puss puss kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s