~Känslan idag~

Uppehåll~

Jag kan nästan skriva att jag även är mammaledig från bloggen, såsom jag slarvat med uppdateringar här inne. Tiden har helt enkelt inte funnits.. Har bara 2 händer, men hela 4ra barn, så det har inte gått ihop. 

Max har trotsat ordentligt sen Ebba föddes! Han har varit ordentligt svartsjuk på lillasyster och tycker det är jobbigt att jag är så bunden till Ebba hela tiden. Det har blivit bättre, men han kan fortfarande få utbrott, fast dom går över lite snabbare nu och varar inte längre uppåt 1-1,5 timme. Samtidigt är han väldigt kärvänlig med henne, hämtar gärna blöjor och skrattar med henne, klappar och gosar men så fort jag ska ta Ebba så springer han fram till mig och försöker sätta sig i mitt knä.. 

Ebba däremot är den lugnaste och tystaste bebis jag någonsin stött på. Hon tar hela livet med en klackspark och är bara allmänt nöjd med livet. Hon har fått massa torsk på tungan & det gick över på mina bröst, så jag var tvungen att pausa amningen, men har pumpat hela tiden då jag verkligen vill kunna amma, och smörjer/tvättar hennes tunga och mun med bubbelvatten. Lite bättre har det blivit. Men idag har jag ammat ändå. Saknar det så mycket!!!

Idag åkte vi hela familjen till Liljeholmen och barnen shoppade för presentkort och Noel fick äntligen köpa ett spel till xbox.  Efter det åkte vi hem, har städat lite och lagat Filipinsk pippi till middag.  Jossan ska sova här inatt oxå, så ska väl kolla på någon film med dom ikväll. 

 Tessan kom förbi i torsdags och hälsa på. Gudmor till Ebba ska hon bli! Stolt Tessa! 
Å vår lillsnuffla ligger och sover bäst och goast på mage..  
Lite blandat~

   
    

Grattis till våra 2 äldsta som fyllt 8 & 12 år!! Hipp hipp hurra!!

  

  

Brudparet Veronica & Mattias Lord-Tekkel vigdes 18/4-15 i Frustuna Kyrka, Gnesta.

    

Det var allt för nu, vi har tvättstugan oxå och kommer köra skytteltrafik mellan hemmet och tvättis.. Jippie!! ”Lördagsmys” 
Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s