~Känslan idag~

Vågar jag~

Ja det gör jag fan… Äntligen ger min kropp indikationer på att förlossning är på G!!!!! Gick på toa och rosa slemmigt börjar komma ut :). Tjohoo! Konstigt nog är jag glad!!! Även om jag är superförkyld så är jag glad över att min kropp fixar det här!! En gång till!!

Så Kanske släpper slemmisen imorgon och allt startar?? Hoppas hoppas…

Max har blivit smittad av mig, han är så snorig och det rinner en vatten-elva ur honom konstant. Helt röd under näsan är han oxå stackarn.. Smörjer både honom och mig med purelan (bröstvårtskräm) som är så jäkla bra för röd och irriterad hud.. Bästa för söndersnytna näsor!!

Ja, nu ska jag försöka koppla av, stänga av tankarna och läsa, hoppas på att få sova riktigt bra inatt, så får vi se vad morgondagen kommer med!!

Puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s