~Härligt~, ~Känslan idag~

13 dagar över blir det minst~

Ja, inte kommer bebi innan tolvslaget iaf.. Idag släppte en större bit av slemmisen, och jag blev nog ändå lite glad! Har haft molande värk i magen hela dagen och även känt att bebi roterat sig ännu mera neråt! 

Ringde SÖS idag som jag skulle göra i v 41+4, och hon bokade in mig på telefon-tid kl 10.00 TORSDAG! Då ska jag ringa in och få veta när jag ska komma in för igångsättning. Men med tanke på att slemmisen börjat flytta ut och jag känner att det närmar sig, så trodde inte barnmorskan att jag kommer behöva ringa in på torsdag, utan att jag nog redan är förlöst vid det laget.. Vi får se! Robert fick panik när delen av slemmisen kom.. Inte innan April säjer han 😂.. Nu är vi ju så nära att få alla 4a barn i april, så han vill verkligen inte att den här kommer typ imorgon… Hahaha, rolig är han. Efter samtalet med SÖS tog jag och dammsög och skurade golven. Det var efter det som den större biten släppte.. Sen tyckte han att jag skulle sitta eller ligga ner hela dagen och även imorgon så det inte finns en chans att den ploppar ut innan april.. 

Men även om jag är slut i kroppen, trött i knoppen så kan jag inte bara sitta en hel dag. Tog diskmaskinen på kvällen och sen fick jag nästan tvinga ner Smarre i badet! Han ska bara inte bada med mig längre.. Fattar inte, han som alltid älskat att bada badkaret.. Eller är det kanske just mig han inte vill bada med?? Men tillslut kom han i, under höga protester, fick snabbt tvätta honom och sen slänga över honom på Sara som stod med handduk och tog emot sin lillebror! Älskade ungar!!

Noel hade en jobbig kväll här, utbrott, skrik, jag och R är jävla idioter och dumhuven osv.. Minsta motgång efter att medecinen gått ur kroppen blir ett jätte bakslag hos honom och han flippar totalt! Sara fick inte ligga kvar i sin säng för honom. Det är jobbigt med ADHD.. Inte bara för honom. Även om han tar mest stryk av det såklart.. Men Noel är oxå min älskade unge! Såklart! 

Annars händer inte så mycket här, förkylningen är kvar men med klibbigare snor och äckelpäckel som sitter i halsen.. Har varit tvungen att ta ventoline! Har inte behövt det på aslänge, men igår kände jag att det var dags att sätta in det, och det lättar lite på hostan och även slemmet.. 

Jag ska väl erkänna att jag ändå är ELD & LÅGOR över att allt pekar på att INOM 2-3 DAGAR har jag fött 4de barnet, och att min kropp startade av sig själv!!!! JAG LÄNGTAR JÄTTE MYCKET EFTER ATT FÅ TRÄFFA BEBIN! Samtidigt är jag rädd för hur Max kommer att reagera! Tänk om han stöter bort mig! Blir pappas kille.. Tänk om han verkligen blir arg på mig… DET skulle knäcka mitt hjärta..

Ha det fint!

Tack för titten..

Puss Hanna ”Höggravid” 

2 reaktioner till “13 dagar över blir det minst~”

  1. Japp nu är det nära. Hihi. Ja vem vet det kanske blir ett riktigt april skämt som kommer ut. 😂😂😂
    Det kommer gå bra med Max. Se till att R är där och tar honom eller bebisen. Kram och puss.

    1. Nä, vi kommer med vår bebi ändra på det konceptet, istället för ett aprilskämt så kommer bebi vara en skämtare 👏👏👏👏👏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s