~Härligt~, ~Känslan idag~

103,2% avklarat (Vecka 42)~

Japp, så många procent  av den här graviditeten har nu passerat! 

Idag hade vi Bup i skhlm med Noel! Hans viktkurva gick stadigt neråt förut, men nu börjar den stabiliseras!! Känns fantastiskt!! Och hans BMI har ökat, oxå toppen, nu hoppas vi att han sakta ska öka i vikt och fortsätta växa och se lite mera frisk ut!! Idag provade han en ny näringsdryck oxå, choklad, och han drack hela!!!!! Såna jävla framsteg gör mig så glad!! Det är vad hans kropp behöver få i sig för att orka! Självklart vanlig mat oxå, och det trugar vi med varje dag, men att iaf veta att han får i sig en vuxenportion med näring mitt på dagen känns väldigt väldigt bra!! 

Efter Bup blev det en liten glass! Belöning och ett gott mellanmål! Max fick oxå, melonglass och han slukade hela sin ”kula”!! 

Nu har Smarre krupit upp på mig och ligger och halvsnarkar på min axel, så trött liten kille! Mamman är oxå trött, funderar på att bara tippa åt sidan och sova.. Har sovit riktigt illa inatt.. Har haft så ont nere över tjejmagen”, det har känts som att typ en sträckning och stickningar, och jag kunde bara inte sova.. Irriterande!! Somnade väl närmare 4-4.30.. Så är helt paj i huvudet idag! Har även sprungit på toa och kissat typ 8 gånger inatt.. Men, inga tecken på att den vill komma ut. Förstår den nästan, det är ett otroligt deppigt väder, det är kallt.. Vem fan vill födas nu? 

Nej, det blir nog en tippning åt sidan och få med mig Smarre på armen och blunda en timme eller två (läs typ 3-4)..

Tack för titten!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s