~Känslan idag~

41+0=42~

Ja… Ingen bebis ännu.. Just nu skiter jag i allt.. Är riktigt deppig och vill ingenting, orkar ingenting heller.. Hade Mvc idag, lämnade urinprov. Bm hittade spår av protein i urinen men inte så högt att det kan direkt visa på havandeskapsförgiftning. Jag har dessutom inga andra symptom på det, ingen huvudvärk, inte ljusskygg och ingen smärta över revbenen, inte högt blodtryck. Och på ultraljudet såg allt bra ut, gott om fostervatten och bebis hade druckit och hade vatten i blåsan oxå.. Så nu är nästa sak att vänta på, har bebis inte kommit under helgen (innan måndag) så ska jag ringa SÖS då och bli igångsatt. Skulle det nu bli så, kommer antagligen den här ungen födas i April! Det vore väl lite roligt iof, att den här segar så mycket att den delar månad med sina syskon.. Men det är inte roligt för mitt psyke längre.. Blir så less.. 

När vi var klara med alla bokade besök åkte vi och hämtade ut Saras tulpaner som hon sålt till förtjänst till klasskassan! 18 buketter har hon sålt! Grymt stolt faktiskt! Väl hemma sen tog det säkert inte ens 30 minuter och sen tvärsov jag på soffan.. Det var väldigt skönt.. Är lika trött nu, skulle nog kunna gå och sova, men vill gärna se Gotham. Visst, kan ju spela in det, får se om det kanske slutar med att jag gör det och kryper ner och läser istället..

Måste bara visa upp min knasiga yngsta när han leker 🙂 Det härliga är att han riktigt tjuter av lycka över att sitta på pappas rygg 🙂

   

 

Kan lugna alla med att han inte har den minsta aning om vad han har pistolen till, han tycker bara den är rolig att hålla i och slå i väggen eller gnaga lite på, så ni inte får för er att han här leker typ yrkesmördare som lägrar sitt offer… Han är ett oskyldigt barn som leker med en, för honom, kul leksak..

Mamma kom förbi med vår beställning från båten, men vad irriterande DYRT det ändå är på dom där kryssningarna.. Visst, R’s vodka var ”billig”, men jag bad henne köpa tablettaskr till Smarre, hon köper 6-pack och det kostar 32:-(??)!! På City Gross köper jag 3-pack för 9:-.. Det är ju inte rimliga priser alls? Är det bara alkohol man kan tjäna på att köpa på båtar? Jag åker typ aldrig båt, så jag har nollkoll på priser osv, men förut hade jag bilden av att det var billigt med godis på båtarna… Det här överpriset tycker jag är skrämmande.. 

Titta, lyckades hålla mig vaken till Gotham började ändå.. Börjar titta iaf..

Ha det! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s