~Härligt~, ~Känslan idag~

Ett glädjande besked~

Idag fick vi meddelande från Stockholm Stad  att de nu kan erbjuda Max en plats på Fsk S••••••!!! Blev riktigt glad, då vi haft honom i kö dit i ca 1,5 år, och eftersom jag blev gravid igen så snabbt så hade vi möjligheten att behålla honom hemma och vänta på plats på vårt Förstahandsval än att om jag hade börjat jobba, då hade vi varit tvungna att tacka Ja till en plats vi fick på en annan förskola (väldigt STOR förskola med många avdelningar & många barn) som vi fick erbjudande om strax efter hans 1 års dag.. Nu som det ser ut så kommer han börja i Augusti 2015.. Vi satt och titta på bilder från fsk och Max peka och log, inte för att jag tror han fattar helheten, men nu ska vi börja prata om dagis här hemma & ta oss dit och hälsa på osv.. Han kommer inte att gå fulla 5 dagars veckor, och heller inte långa dagar. Mer att han kanske går 3 korta dagar i veckan, mest för att få träffa andra barn & få kompisar, lite mera stimulans än han får hemma, och kanske att vi lyckas klippa den där ”navelsträngen” som sitter mellan mig och Max. Jag är hemma med bebis då, och mitt hjärta och samvete klarar inte av att lämna bort honom om jag ändå går hemma!! Det känns iaf väldigt bra och ska bli spännande!

Nu ska bara alla andra bitar falla på plats! Lägenhet, kanske en bebis osv.. Kanske inte nödvändigtvis i den ordningen heller 😉

Självklart käka vi våfflor idag, säkert många som gjort det, barnen med jordgubbssylt och glass, jag med créme fraiche och räkor och rödlök, R med glass och hjortronsylt. Väldigt gott! Så länge jag kan byta ut allt det söta så tycker jag det är gott! Ibland, inte för ofta.. 

Nu på kvällen har det ilat & tryckt på neråt, har verkligen kännt hur bebi har buffat och tryckt och haft sig.. Tydligen hade den en bit kvar att ta sig ner i bäckenet fast den var fixerad förra veckan redan.. Imorgon är jag på +8 dagar & det var den dagen Max kom på.. Nånstans inom mig sitter det en liten liten längtan om att kanske den här oxå kommer komma på +8.. Tror inte det, men hoppet är det sista som överger en.

Imorgon är det fullt ös! Först Bm, lite väl tidigt för morgontrötta mig, kl 8-9.. Ultraljud 10-11.. Och sen tycker min bm att jag ska ringa SÖS och boka in mig för igångsättning.. Jag är fortfarande avigt inställd till igångsättning. Speciellt om Ul visar att ALLT är bra med bebisen! Delvis för att jag vet hur jäkla häftigt det är när en förlossning startar av sig själv, och vem vill bli snuvad på det? Sen känner jag, det är bara +8 dagar.. Tänk om den här vill komma på dag 10 el 11?? Ska jag då riskera att göra en igångsättning bara för att bebis har sin egen kalender? Visst fan är jag less på övertid och har väldigt ont och klagar säkert för mycket, men jag vill att min kropp ska sköta det här själv. Självklart om Ul visar att vattenmängden minskat, då kan jag åka in på en gång och bli igångsatt! Eller om det är något annat de tycker ser mindre bra ut.. Jaja, tjat & tjat, imorgon vet vi mer, och kan börja planera utifrån de besked vi får då!

Idag fick min svägerskas dotters kanin massa små kaninungar! Alla hennes små ungar höll visst tiden, men deras kalender går ju på Duracell-hastighet!!! Hahaha!! 

Ska läsa mig trött nu, upp tidigt imorrn 😞

Puss puss Hanna 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s