~Dagligt~, ~Känslan idag~

Nöjd~

Ja, hur man nu kan bli det av att betala in några räkningar?!?! Jag har nu iaf signerat 5 räkningar på sammanlagt ca 3500:- så har jag dom betalda och borta inför att sjukpenningen kommer! Sen när det är förlossningsdags snart, är det skönt att ha mindre räkningar att ta tag i..

Hihi, vet ni?? Om ca 45 minuter har jag klarat av 9 månader/40 veckor och vårt 4de barn är välkommet att komma!! 

Några känningar ännu? Du undrar säkert, för ALLA jag känner frågar HELA TIDEN, precis som om jag inte själv skulle berätta om jag trodde att förlossningen startat! Jag vågar knappt ringa nån, första frågan jag får, inget Hej ens, är Har du värkar?? Min lilla mamma är nästan värst 😂

Ikväll här kände jag faktiskt av molande värk, men den sitter i tjejmagen och går inte runt till ryggen.. Däremot tror jag bebis pressar neråt, det har ilat ganska bra hela dagen.. Tog ett Långt Varmt Bad nu på kvällen, dels för att jag älskar att bada, men oxå för att det kan komma att dröja tills jag får möjlighet att bada igen ;).. Max kom i badet oxå, och vad han lekte, skvätte, dansade och tjattrade.. Nu förstår jag inte ett ord av vad han säger, då han bara låter men han visar tydligt med kroppen vad han pratar om! Lille älsklingen! Det har även tryckt på något väldigt neråt bakåt, äh vafan, på ren svenska, det har tryckt på i bajshålet, och jag tömde mig ganska rejält i eftermiddags!! Kanske börjar det hända nånting?

Till middag åt R och jag Thai-soppa med färska räkor. Super gott! Barnen fick pannkaka.. 

Nu blev jag ju hungrig.. Faan, och i kylskåpet ligger en chokladkaka marabou frukt & mandel…. Ska nog upp och nalla en bit..Snart är den här fina kulan borta.. Jag kommer sakna den, samtidigt som det ska bli skönt att kunna se sina fötter igen och utan problem sätta på sig ett par skor..

Puss & Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s