~Dagligt~, ~Känslan idag~

Söndag~

Imorgon är det såklart måndag!!! Då ska vi göra tillväxtultraljud hos Barnmorskorna i Liljeholmen! Ska bli roligt att få kika på den där inne en gång till innan den föds, samtidigt fasar jag lite för vilka mått de får fram och hur mycket de får det till att den väger! Är rädd för att de ska säga typ 4,2-4,6 kg… Jag dör nog lite då!!

Men som världens underbaraste barnmorska sa, att är den stor så planeras det nig in en igångsättning  Bf-datumet, med tanke på smärtan jag har i bäckenet! 

Hur som… Vet ni??? Den här veckan skulle jag kunna bli 4 barnsmamma vilken dag som helst!! Det är lite sjukt när man tänker så.. Här ligger jag och bara slappar, känner bebis böka och ha sig och imorgon skulle jag kunna hålla Liten i min famn… Det är häftigt! 

Idag har inte många knop gjorts här hemma.. Dammsög sv i vardagsrummet och badrummet på dan, och rensade korgen vi har på tvättmaskin & torkade rent på och sidorna av maskinen, såg genast mycket luftigare ut i badrummet! Vi har bytt sängkläder i vår säng, det var det verkligen dags för.. R gick upp på vinden och tömde det sista däruppe, så nu är vårt vindsförråd tömt och det vi ska ha kvar är flyttat ner till källarförrådet! R har varit så jäkla effektiv och kämpat hårt med rensning osv.. Ibland tror jag nästan att han kommer att ta ett avslag om lägenhetsbyte hårdare än vad jag kommer göra.. Nä, det får fan inte bli ett avslag!! 

Nu är vi inne på vecka 5 i väntan på besked! Då R lyckades få veta från vårt kontor att L är klar och godkänd för vår lägenhet, och L’s värd sa att besked kan lämnas inom 3-6 veckor, så hoppas jag att vi den här veckan kan få veta hur det blir! Får vi bara ett besked så kan vi börja packa! Fattar väl att vi inte kommer flytta månadsskiftet mars/april, men det skulle vara väldigt skönt att börja packa ner saker här hemma, rensa bland ungarnas saker, kasta allt onödigt osv.. Men med vår ”tur” lär vi väl inte höra något denna vecka heller 😡

Smasken får astmamedicin nu igen. Jävla äckliga piss-virus som kommer hela tiden!!! Tänk om han gick på dagis??? Han skulle vara sjuk varannan vecka! Nu åker han på alla små-virus som hans storasyskon drar hem! Men men, förkylningar härdar och stärker immunförsvaret… Dom som blir svaga av det är alla mammor & pappor 😂

Imorse klädde Sara & Noel ut sig och skulle väl showa lite för oss, grymt snygga var dom ->

Men då blev Smarre helt förtvivlad och visade tydligt att han minsann oxå ville bli utklädd.. Så Noel hjälpte honom..Men se så ledsen han ändå var… Han hade inget på huvudet jue..

Så fort hatten var på blev han superglad!!

Alltså! Mina ungar är det absolut bästa som hänt mig! Finns inga i hela världen som kan göra mig så förbannad, orolig & livrädd och ändå alltid behålla sin givna plats i mitt hjärta!!! Barn är livet!!! 

Sara, Noel & Max! Jag älskar er så villkorslöst alla dagar i veckan, varenda minut på dygnet! 

Jo, så är det.. 

Nu måste jag kissa för säkert tjugoelfte ggn idag, det är säkert 6 droppar som bara måste ut NU, annars sprängs blåsan! •inteallströttpåattvaragravid•

Ha det bäst! Sov gott! Hoppas ni får en fin måndag! Och att solen fortsätter värma, så fler vårtecken träder fram! 

Puss puss💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s