~Dagligt~, ~Känslan idag~

Jävla förkylnings-skit-tider~

Ja, då var det igång igen här hemma! Så typiskt! Max hann bara få sin astma medecin utskriven och börja medicineras och bli frisk, så känner jag hur min näsa blir täpptare och ont i halsen osv. Jag hoppas så att det här går över snabbt, så jag kan få återhämta mig lite inför förlossningen. 

Vaknade 05 i morse, akut kissnödig.. Gjorde flaska till Max på vägen in i sovrummet. Han drack den, och somnade om trodde jag.. Vid 6:30 gick R upp, då sprang Smasken, snabb som en vessla, oxå upp ur sängen.. Sen hade Noel en sån här underbar symfoni på morgonen, en sån här som riktigt osar Adhd!! Strax innan 8 gav jag upp.. Bara att kliva upp.. Noel hade ett uruselt humör, som tyvärr smittar av sig på oss alla.. Men tillslut gick det iaf att prata med honom någorlunda..

Max somnade om på soffan strax innan 9.. Jag åt frukost, R kom in från morgonpromenad med Zirpin.. Sen slog huvudvärken till! Och sån jäkla nästäppa. Pratade lite med Vera i telefon, men var tvungen att lägga på, kände mig så slut.. R rensade sin garderob själv idag, jag pallade bara inte.. Vid 13-14 gick jag och la mig i sängen. Max kom in och tvärslockna bredvid mig.. Då hade jag överdoserat nässpray och tagit alvedon. Sen sov jag! Och sov.. Väcktes av R vid 17 tiden, då var middagen nästan klar.. Sanslöst så snäll han är mot mig! Han hade gått och hämtat Nolle på skolan nångång mellan 15-16, tagit Max med sig för att låta mig sova! Ärligt, hur många karlar gör sånt?? 

Å till middag blev det mums!! Stekt lax med tunna potatisskivor som tillagas i ugn, lite sådär härligt lövtunna och nästan krispiga, till det en apelsinsallad med tunt skura apelsinskivor, på det granatäpple, pistagenötter och fetaost, salt & peppar!! Otroligt nyttigt, men satan i gatan vad gott det var! Så saftigt!! Vill man inte ha nötter är det ju bara ta bort, men jag älskade verkligen det här!!Jag tror lite att min kropp känner att förlossningen närmare sig.. Med tanke på mitt sovbehov! Det har varit lika med alla 3 barnen, sista veckan/orna innan kan jag sova dygnet runt. Har även märkt av att jag ”boar”, som att garderoberna måste rensas nu, måste ha clean-rent på toaletten, diskmaskin måste alltid vara tom, så ingen smutsdisk hamnar på bänken osv.. Dessutom har magen börjat ”tömma” sig.. Kan bajsa flera ggr per dag helt plötsligt. Bara väntar på att slemmisen ska börja släppa.. Tror att jag imorgon måste få ordning på BB-väskan.. Den är ännu helt orörd, dvs inte packad eller förberedd alls, så kan vara bra att göra det, så slipper jag fixa det under ett aktivt värkarbete. 

Och till något helt annat! Lägenhetsbytet! Idag tvinga jag R att ringa in, då K••••N där verkar avsky mig, och han fick minsann till svar att L är godkänd av vår hyresvärd, nu väntar de svar från L’s hyresvärd om oss, sen är det tydligen klart! Haha, vad enkelt det lät!!! ”Sen är det tydligen klart??!!!!??!!” HAHAHAHA!! Inget går så enkelt.. Men pratade med L & han skulle ringa sin värd imorgon och se vad som dröjer! Tänk om vi kunde få bara ett GRÖNT besked, så vi åtminstone kan börja packa! Helst ett besked redan innan helgen!!! Då skulle jag verkligen kunna slappna av, stressa ner litegrann!! Vad skönt det vore! 

Ha det fint alla Ni!!

Puss puss

2 reaktioner till “Jävla förkylnings-skit-tider~”

 1. Ååååå vad jag ska hålla alla tummar och tår här hemma för att ni får ett besked innan helgen.
  Ååååå snart är det bäbis dax. Du kan ju göra som mig packa när värkarna har satt igång (alltså låt R göra det).
  Jo, allt gick bra på Södertuna idag. Är klar med programmet oxå så nu är det mattes jobb att kopiera, sen kan jag vika och fixa det sista.
  Saknar dig. 😘😘😘
  Krya på dig så hörs vi i morgon.

  1. Förstod att allt gått bra, annars skulle du ringt! Bra jobbat med programmen, han skriver ut imorgon på jobbet då?
   Miss u oxå massor!!

   Pöss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s