~Dagligt~, ~Känslan idag~

Om~

Allt & inget skrivs här om idag..

Robert & jag tog oss i kragen och fortsatte rensning av garderober idag! Så nu har även Noel det fint i sin garderob. Lustigt bara, dom (Sara & Noel) har varsin ställning med trådbackar i sina garderober, med 6 backar var! Efter rensningen idag har självklart fortfarande 6 backar var men det är bara kläder i 3 av dom!! Så mycket kläder som man tänkt att ”spara”kan vara bra att ha”  ”kanske han/hon vill använda den sen” osv osv.. Så jäkla onödigt!! Ur Noels garderob blev det en sprängfylld sopsäck! Fanns shorts i strl 104 lixom. Han har 128 nu *skakar på huvudet* Men det var skönt att få det gjort! Om orken finns så tar vi R’s garderob imorgon. Kanske garderoben närmast ytterdörren oxå.. Men hua den verkligen bävar jag för.. Där gar vi i 5 års tid bara tryckt in sånt som står i vägen någon annanstans.. Tror det hänger säkert 10-12 vinterjackor där i, i typ samma utförande allihopa, det känns ju jävligt onödigt att ha.. Men det återstår att se imorgon om det orkas..

Just nu är jag så himla skör, jag kan faktiskt erkänna det.. Jag har så fruktansvärt ont i bäckenet & nu har det även krupit ner i höger höftkula, det känns som att något är trasigt där inne. Igår stod jag och pratade med grannen ovanför i vår hall, efter bara 2 min började benen skaka, kändes som att de skulle vika sig under mig närsomhelst och kallsvettades, händerna kändes helt kraftlösa osv. Det var skit läskigt! Idag efter en liten lur på soffan skulle jag gå ut i köket och hjälpa till att tömma diskmaskin, samma sak igen, strålade av ont från bäckenet, ner i benen och höger höft.. Jag hoppas verkligen att det går över efter förlossningen och när jag kan börja röra på mig igen att jag kan träna upp höfter o sånt med promenader el vattengympa. 

Undrar hur den här förlossningen kommer bli? Tidsmässigt så tog Sara 15 timmar, Noel ca 6 timmar & Max oxå ca 6 timmar! Jag tror nånstans på 6 timmar även denna gång. Inte tror jag det kommer gå så mycket snabbare iaf. Och med tanke på bäckene och höft ska jag gladeligen ta emot Eda! Kan få slippa den här  jäkla smärtan under förlossning iaf.. Jag hoppas på att vattnet ska gå hemma, tyckte det var lite coolt med Noel faktiskt. Tyckte inte om att ta hål på hinnorna.. Undrar hur länge jag pallar gå hemma innan jag måste in? Var öppen 4,5 med Noel & 6,5 med Max. Och då har jag båda ggr gått hemma med värkar i ca 3-4 timmar innan jag åkt in. Är ganska nöjd med hur länge jag ändå stått ut innan vi åkt, men sen drar ju allt ut på tiden pga bedövning. Men Nej, jag vill inte föda utan! Jag är inte redo för det. Så varför ens försöka?! Kommer krystvärkarna gå fort? Med Sara fick jag krysta utan krystvärkar och det tog väl ca 30 min.. Noel var ute på 11 minuter= 4-6 krystvärkar, Max kom på 2-3 krystvärkar ca 5-6 minuter! Där kan man iaf se att det minskat i tid för varje barn, Haha, kanske den här kommer på 1 krystvärk!!! Ska erkänna att jag är lite mera rädd den här ggn, hur fånigt är inte det??, är rädd att nåt ska hända barnet, för DET händer faktiskt, rädd för smärtan ,eftersom jag gått med ont så länge, oro över mycket…

Imorgon är det redan onsdag. Går så fort! Jag har dessutom blivit förkyld igen.. Eller igen är fel uttryck, min förkylning har nu suttit i i ca 2 månader!! Blev lite mildare under nån vecka, men nu är nästäppan och halsontet tillbaka! Har det inte gett med sig på måndag ska jag nog ringa vårdcentralen och be om en sänka, så man åtminstone kan utesluta nåt bakteriellt. Så länge Smask får vara frisk nu, och såklart Sara & Noel, så borde det vända för mig oxå snart! 

Jahapp, har egentligen inte något intressant att skriva om.. Blev bara rapakalja ikväll.. Men ibland är det bara skönt att få skriva av sig lite 🙂

Puss!

Godnatt!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s