~Känslan idag~

Vill, men borde kanske inte~

..blogga idag.. Blev alldeles för ledsen och besviken här ikväll.. Det är inget jag kommer att skriva om öppet här på bloggen, dels för att jag säkert bara överdriver, dels för att lögnen i det hela är så uppenbar, och dels för att inget har sagts innan.. Och för att vi har förtur!!!! Grymt ledsen är jag iaf.. Besviken..

Sara hade dansen idag, så hon och R åkte vid 17:30 & kom hem 19:30.. Noel fick gå upp till Franke och leka, och jag var hemma med Smask, klippte honom och sen badade vi! Efter badet somnade han på soffan 18:50, skönt för honom 🙂 Vaknade vid strax efter 20 och drack en ersättning..Inte världen bästa bild, men man ser iaf att håret är betydligt kortare än innan. Iaf om man känner oss 😉

Och prinsess-skorna…. (stor suck) blev syrrans garderob som rensades, och Max hittade en påse med lite krimskrams från när Sara fortfarande lekte med prinsess-grejor, och jag försökte vara snabb och kasta ner den påsen i en sopsäck, men det gick han inte på!! Ja, så nu får det ligga och skräpa här hemma tills han glömt bort dom sakerna och sen får jag försöka på nytt igen att slänga..

Nä, känner ingen inspiration till att blogga.. Väljer att dyka ner i Cirkeln (boken) istället, och typ drömma mig bort..

Hej hopp!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s