~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Aptit~

Ja, den är tillbaka hos Smaskis fast ggr 2!! Han äter i nivå med sin ”tonårs-storasyster” nästan!!  När han hade sin skyhöga feber i 5 dygn, googlade jag om feber, eller hög feber på små barn, och minns att jag läste att oftast ökar aptiten efter en lång feber-period och det stämmer verkligen på Smask! Till middag åt han en halv kok-korv och en fiskpinne och säkert lite mer än en deciliter hemstompat potatismos! Det är ganska ”tung” mat med tanke på moset. 

Sen vid 21, när Wallander började så blev jag sugen på muffins så tog fram det, Max MOFFAR i sig FEM STYCKEN!!!! Helt otroligt i den lilla kroppen! Men vi är väldigt glada över att han äter! 

Dessutom är han så otroligt glad ALLTID och busar, men busar snällt, skrattar och försöker ”prata” med oss men med väldigt mycket kroppsspråk. Fortfarande inte många ord som kommer ur honom.

  • Mamma / Pappa
  • Sara / Ellie
  • Bil / Volvo 
  • Tyst
  • Hej / Hej Då / Hallå
  • Nej

Det är vad jag kommer på just nu att han kan säja, inte helt rent, men vi förstår.. Fast börjar man knata själv vid 8 månader så behöver man faktiskt inte behärska talet omedelbart heller.. Varför stressa fram i livet? Han hade bråttom ändå.. 

Idag har jag rensat min garderob! En hel svart sopsäck blev helt sprängfylld av kläder jag rensade ut! Det var grymt skönt ändå att få det gjort! Det har retat mig länge att jag inte har några kläder, när det i själva verket är så att jag inte hittar dom kläder jag kan ha!! Nu är det löst iaf! Får se om jag tar tag i Noels garderob imorgon, den är i ett riktigt katastrofalt skick!! Där hittas varken det han kan ha eller det han inte kan ha!! Fast R funderade på om grabbarna och han ska åka till nåt lekland imorgon. Noel börjar inte skolan förrens på tisdag, så han har en dag med extra ledigt. Jag vet inte om jag tycker det är så bra med lekland under influensa perioder.. Alla ungar som nyser så det skvätter och så kommer nästa unge och sätter händerna i det, och torkar sig i ansiktet osv, Ja, ni förstår nog hur jag tänker… Jag har blivit en hönsmamma när det kommer till bakterier! Just nu är det inte lämpligt att få hem fler sjukdomar! 

Det är 1 mars 2015 och bara 18 dagar kvar till Bf!!! Å nu kommer ångesten!! 

  1. Tänk om Max kommer hata mig när bebis fötts..
  2. Hur ska nätterna funka? Max & jag sitter ju ”ihop”..
  3. Tänk om han inte vill krama mig längre..
  4. Kommer han bli svartsjuk? 

Ja, mycket ångest kretsar kring hur Max kommer ta det här med liten bebis.. Sara & Noel vet vad det handlar om, så där är jag inte orolig. Max & jag samsover! Har inga planer på att slänga bort honom från HANS plats, utan då får R sova på soffan <ASG> 😂😂.                 Eller så får jag bo på soffan.. 

Hur som, tiden går fort! Snart är vi 6 i familjen + 1 hund & 1katt & 1 ödla! 

Tack för titten 😘

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s