~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Sk ”egentid”~

Det har jag  & R haft idag! På tu man hand! På olika ställen! Alltså för att förtydliga, inte tillsammans!

R åkte med storingarna & bowla i Årsta vid 14 tiden. Jag och Smask däckade då på soffan och sov så vansinnigt skönt fram till 16:15 ca då dom kom hem. Eller jag vaknade, Smask sov vidare till kvart i innan han kom ur skönhetssömnen. 

Satte igång ganska direkt att locka Saras hår, hon skulle på tjejmiddag/kalas hos en kompis kl 17:00. Älskar min locktång! Hela Saras långa & tjocka hår hann jag locka på bara 15-20 minuter. Med min gamla tog det nästan en timme!!

När hon gått, så värmde vi på tacoköttfärsen från igår, och gick ner på Ica & köpte grönsaker. Noel var hos Franke under tiden. Passade på att hämta ut mitt paket från Fanny Michael!! Så grymma tunikor!!!! Blev kär direkt!!

När Sara kom hem från partyt så kolla vi på Mello, och jag fick två favoriter!! Guld & gröna skogar & Heroes! Det första bidraget var det enda som Max verkligen dansade till och det fanns en glad melodi, så han fick 5 💜 röster av oss, och att Måns fick talar ju för sig själv! Grym låt helt enkelt!! 

Sen blev det Maria Wern, Smaskis somnade och efter filmen satt vi andra 4a och pratade om semester/resor osv. Båda barnen tycker att Öland är bättre att åka till än vad Grekland var!! Hur många ungar tycker så?? Känns väldigt bra dock, slippa spara ihop så mycket som krävs för en utlandsresa, när barnen uppskattar en camping semesterÖland så mycket mer!! Tror inte vi hinner med något Öland i år tyvärr, men kanske nästa sommar!! Annars skulle jag kunna tänka mig att spara till en vecka på Gotland oxå.. Har aldrig varit där, det ser så vackert ut! Men nu är första prioritet att klara av sista veckorna av graviditeten och sen förlossningen, sen kommer vi förhoppningsvis vara upptagna med flytt, sen renovering av vårt nya hem, samt bebis och barn såklart, så blir nog inte mycket semester för oss i år heller.. Jag vill lägga så mycket energi som möjligt på lägenheten! Få ordning på ungarnas rum är prio Ett, vårt sovrum & vardagsrum. I ”Saras” rum måste vi oxå lägga in klickgolv direkt, hon får inte gå omkring på en bajsbrun heltäckningsmatta som är över 30 år gammal!!! Man kan ju bara gissa sig till vad som bor i den mattan!! 

Blev en rejäl uppfräschning av hemmet efter maten. Städade hallen, dammsög & skurade. Blev så mycket trevligare! Det gör mycket att få städat och verkligen känna att det är rent, doftar gott osv! Perfekt gjort innan vårt familje-mello-mys i soffan 😬

Jaja, imorron är det redan söndag! Det här lovet sprang nästan iväg ändå.. 

Godnatt!

Puss puss kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s