~En snabbis~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Fullt ös~

…men inte för mig och Max!!

Robert far runt som en tok hela dagarna! Först ner och ta emot Farmor som kom hem från sjukan, efter att ha suttit hos henne i 2 timmar hann han komma hem hit i ca 3,5 minut, sen iväg direkt till Farfar på sjukhuset.
När han väl kom hem, för att få vara hemma, var kl strax efter 18..

Telefonen ringer konstant, nu ikväll ringde Farfar och förstod inte varför inte han fick åka hem från sjukhuset idag?!
Det har aldrig varit prat om att han skulle hem idag, däremot kom Farmor hem idag, han måste ha blandat ihop det… Hoppas jag!

Sen ringer även Farmor på kvällen, strax innan 20, & säjer att hon inte fått någon mat, hon kom hem vid 13… (?????)

Då brann det till i huvudet på mig! Jag blev så upprörd så jag bara skakade i hela kroppen! Googlade upp numret till hemtjänsten och ringde och ifrågasatte om det var så att de ”glömt” ge henne mat?!?
Personen i fråga skulle kolla och återkomma.. Hon ringde tillbaka redan inom 10 min.. Säger då att vid 18 hade ”någon” varit hos farmor och frågat om hon vill ha mat, men att hon då satt med en varma koppen soppa & smörgås och inte ville ha någon mer mat….
Hur mycket näring är det i en ”varma koppen” soppa??????

Alltså, när äldre människor missköts blir jag som tokig!!!!

Men tillslut lugnade jag ner mig igen… Imorgon tänker jag oxå hälsa på henne, var ett par dagar sen jag träffa henne nu..

Vilken dag!!

Ha det fint! SovGott! Dröm Sött 😂😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s