~Bara jag~

Så tyst & lugnt~

Alltså, runtomkring mig!

Inuti mitt huvud är det mera drag och ljud. Men det är det ju jämt. Men när jag är så här helt ensam, kan jag nästan börja garva åt hur mitt liv är med min Adhd. Nu först jag inser hur jag funkar.

Skulle bre en knäckesmörgås. Vet inte varför jag då öppnat micron. Tycker den är smutsig så börjar plocka ut glasunderlägget o diskar det, skrubbar väggarna. Sen står jag med disktrasan i handen och tvättar av vardagsrumsbord & sedan min skänk i mitt rum.. Kvar på bänken ligger en ensam knäcke o väntar på smör & ost! Jag fattar inte själv vad som hände, men såhär i efterhand så skrattar jag högt åt mig själv.

Åkte o köpte cigg förut, så nu ska jag bälja i mig kaffe & vatten och min stackars knäcke som väntar på mig!

Livet är ju bara för roligt ibland!

Det här är MITT egna uttryck! Om du vill låna det, länka till min blogg eller ”Joso81”!

Glad påsk 🐣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s