~Bara jag~

Ny mobil~

Tänk att en ny mobil kan göra en så glad, tillfälligt!

Min höll på att säga upp sig så jag har nu beställt en ny. En röd!! Den är så fin! Måste dock skaffa skärmskydd och skal snabbt som sjutton och en ny ”Popsicle”.. Jag har så svårt att hålla i en mobil utan den där lilla saken på baksidan. Får ont i händerna.. Så det ska införskaffas pronto!

”Evigheter senare har jag nu lärt mig att det heter faktiskt POPSOCKET OCH INTE POPSICKLE!!! Haha, fy farao så dumt det blev!!!””

Ska fan ut i beställa en ny på direkten!

Puss & kyss

3 reaktioner till “Ny mobil~”

  1. Det finns jättebilliga popsocket på Kjell outlet i kungens kurva, typ 50kr för jättefina, riktiga märket också om d har betydelse 🙂

    1. Är det sant? Tack så jättemycket! Har kollat på nätet, billigaste var ca 49:- plus frakt på minst 29:.. och vissa tar 189:- plus frakt.. Helt sjukt! Jätte tack Lisa ♥️

      1. Ja jag vet.. har köpt en iPhone 13 PRO Max ä jag har inte köpt en popsocket än så jag har värsta inbucknaden i fingret där telefonen vilar.. superskönt – inte 😂 holdit har sköna skal men såg nu att ideal of sweden har 2 för 1 på sina.. dom e ju fina 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s