~Dagligt~

Söndag, dag 4 sedan positivt Corona test~

Men vid närmare eftertanke så är jag nog på dag 6 i sjukdomsförlopp..

Idag har jag varit feberfri. Bäddat rent i sängen, spritat hela rummet och vädrat o dammsugit. Duschat. Är väldigt trött men mår nog oförskämt bra ändå. Börjar få ont i ena örat, så hopps inte jag åker på öroninflammation som följd av Coronan.

Tog på mig munskydd och tog mig ut i friskluften idag. En kort promenad men så skönt att få komma ut och känna vinden i ansiktet, frisk luft i lungorna och röra på kroppen lite. När jag i fyra dygn legat i samma rum, dygnet runt, bara vänt sida i sängen, lämnat rummet enbart för att gå på toa, plöjt x-men filmerna. Är inne på 5:te eller 6:te filmen nu.

Jag hoppas att även imorgon är feberfri så det verkligen går åt rätt håll.

Idag har jag tagit Pcr-test oxå, svaret på det borde komma imorgon. Och är det negativt och febern håller sig borta så borde jag kunna åka hem till mina barn på tidigast onsdag. Egentligen ska jag vara i karantän tills på torsdag, och jag vill följa de restriktioner och rekommendationer som finns, men med ett x som inte tar någon hänsyn till vad FHM säger, så måste jag nog bryta tidigare och då bestämmer jag att som tidigast onsdag.

Nu ska jag pausa filmtittandet och ta och rita lite istället.

Håll er friska! Håll avstånd! Följ rekommendationerna! Undvik onödiga kontakter & butiker!

Ta hand om Er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s