~Bara jag~

Här sitter jag~

Igår var det hemmagjord sushi till middag och idag åt vi resterna av det samt friterade räkor o kyckling.

Fortfarande sjuk nöjd med mitt hår!!

Ätit gott o skrattat massor. Jag har mått så sjukt bra då jag fått ha min stora tjej hos mig inatt. I fem timmar jobbade hon med mitt hår igår, sedan sov hon kvar här och jag fick vakna upp med hennes fina ansikte i mitt rum.

Eftersom jag ”vanligtvis” bor varannan vecka här o andra veckan hemma på bostadsadressen, men nu när det är stambyte så har jag bott ”här” regelbundet. Så jag träffar knappt min stora tjej, eftersom hon bor hos sin bestie eller ”hemma”.. Men igår var hon ledig från praktiken o kom o hängde med mig, o ja, resten har ni redan läst om i tidigare inlägg.

Jag älskar att ha henne hos mig. Hon är rolig. Hon är lika störd som mig. Vi har sjukt kul ihop!!

Stora S & äldsta pojken N
Jag hade precis tappat min telefon i ansiktet på min dotter, därav minen 😄😵‍💫

Jag älskar mina barn! Och just nu, i denna stund= även mitt liv.. Imorgon kommer utmattningen slå till och döda all min glädje och ork, men vet ni, det är värt det, bara att få må riktig bra ett dygn, så kan jag ta en vecka av ångest, svart omgivning, smärta, trötthet, och ren sorg.. Även om jag är ”slut” som människa nu, så kan jag inte sluta leva..

Jag kämpar på.. I min takt.

Och, NI som löser min blogg, TACK FRÅN HELA MITT HJÄRTA, TILL ER SOM KOMMENTERAR ELLER HÖR AV ER..

Jag uppskattar det massor!! Även om jag är dålig på att visa det.

DÄREMOT, NI SOM LÄSER, och sedan vidarebefordrar MINA ord, fast jag bett om att det som NI läser här ska STANNA här, Du borde kolla dig själv i spegeln och rannsaka dig själv och ta reda på om du verkligen är värdig att vara en ”skvallrande maskin.. Vet du hur mycket SKIT mina barn får pga du inte kan behålla det Du läst på MIN blogg för dig själv???

Jag är tydlig med att jag äger min domän, jag äger den här bloggen, och kan jag bevisa att människor tar mina ord o sprider vidare, då blir jag väldigt arg o besviken.

ALLA HAR ETT VAL!!! FORTSÄTT LÄSA ELLER SLUTA LÄSA!!

Jag delar inte bloggen öppet, annat än som länk på fb och insta, annars cirkulerar inte En divas blogg öppet.. Och de som hittat hit o läser är så välkomna, men när jag märker att de som ska vara familj inte kan ta till sig vad jag känner eller tycker och pratar utanför bloggen till andra i familjen (som inte läser bloggen) då blir jag väldigt kränkt.

Speciellt då mina barn får ta skiten av en annan anhörig via tonläge, ord o beteende. Mina barn står helt utanför min separation, helt utanför vad jag blir besviken för, och helt utanför vad jag känner/tycker/tänker i min blogg.. Kan Du inte särskilja på det, ta bort min blogg och sluta läs.

Tack o Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s