~Bara jag~

Mini-semester~

Varit på kryssning med C. Jag med lite ”båtfobi” klarade av kryssningen utan ångest. Men kanske hjälpte vinet till 🤣

Den här människan hittade vi i korridoren! Hysteriskt roligt sätt att ta sig fram på 🤣

Nanne Grönwall stod på scenen, det var lite kul! Hon har en grym stämma den lilla kvinnan..

Förra veckan var så fullbokad med möten osv, kändes som att hela veckan gick ut på att passa tider, stressa runt hit & dit. Så lagom till att jag har ”koll på tiden” och känner att en vecka av lugn kommer, ja då är det ”min barnvecka”.. Jag har dock saknat mina små troll. N har bort med mig i två veckor, så barn har jag ju hela tiden, S har kommit förbi o hälsat på, men de tre små har jag saknat. Så ska bli roligt att hämta dom imorgon och få kramas lite!

Allting går vara så fort nu. Veckorna springer förbi.

Jag längtar tills stambytet hemma ska bli klart, jag saknar min soffa och min säng! Att vara vuxen och bo inneboende hos sin mamma är inte alltid en höjdare. Det går en stund, men i det långa loppet är det ganska påfrestande.

Igår kväll hade jag tvättstugan. Så är redo för barnen med rena kläder som väntar på dom!

Nu är det härligt med en ny vecka som väntar, lite rutiner, kanske ett par promenader för att rensa kroppen på skit och bli starkare.

Kram på Er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s