~Bara jag~

Vackert väder~

I dagarna två, har vädret verkligen varit helt fantastiskt. Har städat balkongen och ställt upp ”mini” växthuset. Barnen har hittat en ny kompis, en tjej i huset bakom, som de leker med. Så skönt att de kan vara mellan husen o leka. Väldigt tacksamt när det närmar sig sovdags, de har varit härligt trötta.

I lördags var E på kalas hos en kompis från dagis. M & S var hos mormor o lekte medans. Jag fick chans att städa upp lite hemma. Behövdes verkligen.

Imorgon ska alla iväg till dagis & skolor. Jag ska ta mig iväg o handla lite. Sedan har jag kuratorn kl 11. Måste fylla på kyl och frys här hemma. Det ekar typ tomt.

Sov Gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s