~Familjen~

Grattis älskling~

Idag, 14 år. Busigare och ostabilare än någonsin, men lika stor plats i mitt 💙 ändå. Även om jag vissa dagar känner att jag skulle vilja ”strypa dig” så är det såklart aldrig menat på riktigt. Men att du ger mig gråa hår och hjärtklappning går ej att förneka. Min lilla pojke växer sakta upp. Världen är så otroligt stor och du är fortfarande en liten kille på insidan. Med alldeles för mycket nyfikenhet, för lite konsekvens tänk för ditt eget bästa. Vad ska det bli av dig min älskade son? Jag vet (hoppas) att du snart ska hitta stabiliteten i både kropp och sinne och börja tänka annorlunda. Eller kanske bör jag skriva, börja tänka på Dig själv, och prioritera dig själv.

Jag vet att Du kämpar med dig själv. Jag vet att du är så medveten om när Du gör fel. Jag vet oxå att Du mår skit när det blir så, men att Du inte kan kontrollera dina val riktigt.

Jag tänker inte ge upp på dig mitt älskade barn. Du kommer snart att växa ikapp din egna vilja och då orka välja rätt.. Det kommer vara tufft, men jag ska alltid stötta dig och göra mitt yttersta för att ”putta dig” i rätt riktning. Det är ett löfte till dig, älskade son.

Grattis på 14 års dagen min fina pojke.

Grattis finaste brorsdotter Mila på din 14 års dag!

#kusintvillingar #00:11 #aprilbarn #12april2007

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s