~Bara jag~

Lita aldrig på någon till 100%~

Man ska alltid gå på vad ens magkänsla säger till en. Den har oftast mera rätt än vad man tror. Ibland är man dock lite naiv och det tror gott om människor, sen visar sig den riktiga sidan och då först inser man hur dumt man agerat…

Att vara tillgänglig? Är det något som bara förväntas av andra? Handlar inte tillgänglighet om att Ge Och Ta? Kanske missförstått även det.

Med allt som redan är jobbigt, blir det sociala samspelet sjukt jobbigt och svårt att förstå.. Jag tycker att alla relationer, vänskap speciellt, måste ha mycket mera av ”Ge & ta” i sig. Att man visar varandra hänsyn och inte behandlar en vän illa. Ibland är ord den största boven i dramat. Ord kan vara extremt kränkande, speciellt i text. Där är man så utlämnad till hur man själv uppfattar något, och det kan bli fel och det kan bli rätt.. Så är det.

Och just nu är jag jävligt mottaglig för alla typer av ”vibbar” från andra. Ibland känner jag mig bara utnyttjad. Ibland som ingen viktig person alls. Ibland besviken.

Och jag är trött på det. Kanske ska jag stänga av min sms funktion helt. Stänga av alla notiser. Bara ta emot samtal? Eller varför inte strypa samtalen oxå? De är inte så himla mycket lättare att förstå sig på..

Allmänt bitter Jojo här just nu. För att jag kan och vill, ganska enkelt. Ta ingen skit. Höj ditt värde.. Tror på dig och ingen annan.

En reaktion till “Lita aldrig på någon till 100%~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s