~Bara jag~

Hot eller skrämstaktik~

Oavsett, så grattis, Du lyckades iaf få mig rädd. Och förbannad och ledsen. Och väldigt orolig.

Jag vet inte vem Du är, inte heller vad du får ut av att skicka mig såna här meddelanden på Messenger. Du kom aldrig fram till på vilket sätt mina tre barn är i fara. Du förklarade aldrig vilka planer och teorier som finns som kommer att drabba mina barn. Du ville spela ett otroligt fult spel genom att säga att mina barn kan komma att skadad. Inte av dig men av andra. Men vilka dessa andra är, det kunde du inte säga. Du har verkligen gått över alla gränser för hur man inte får bete sig och vad man inte skriver till en förälder utan att egentligen ens skriva vad det handlar om.

Om det finns ett hot, en konspiration, som kommer drabba E, S, M borde du åtminstonde kanske kommit fram till vem eller vilka som gör det. För från början ville du ”varna” mig! Men du blev bara mera respektlös och kränkande och skrev så otroligt dumma saker. Du frågade ut mig om min seperation, det visste du typ, du skrev att du känner mig, men har inte koll på att jag inte lever ihop med R. Du var sjukt obehaglig som drog in mina barn, min folkbokföringsadress, börja fråga mig saker som handlar om allt annat än mina barn och det du tog kontakt med mig om för första början. Kändes som att du hade riktigt dålig koll på vem jag är. Förutom det man kan googla fram. Du kallade dig David TobiasJag misstänker att du är en kvinna. Du skrämde och äcklade verkligen mig. Det du gjort är bland det lägsta man kan göra. Och har jag rätt om att du är en kvinna, så sjönk du så jävla lågt i människovärde. Du är inte mera värd än vad en påse hundskit är. Du är smuts!

Allt man skriver på sociala medier, Messenger, sms lämnar avtryck. Oavsett om du öppnade ett ”nytt konto” på fb, kallade dig för David Tobias & vägrad svara när jag ringde dig via Messenger, så går det att hitta dig. Jag kommer få fram vart du befinner dig. Jag kommer att hitta dig. Jag kommer få dig att be så jävla mycket om ursäkt för hur smutsigt och äckligt du betett dig.

Igår gjorde du mig rädd och osäker. Idag, inte alls! Du ska få stå till svars för vad du gjort och utsatt min familj för. Inte bara mot mig och mina barn. Min fina oskyldiga brorson, bröt ihop helt och hållet, då han såg hur hävla rädd och arg jag blev. Han blev så rädd då han tror att hans 3 små kusiner ska skadas av någon, som du hävdar, men inte har ryggrad nog att berätta VEM! Du fick honom att gråta. Det ska du fan få stå till svars för. Du anar inte hur dumt du betett dig. Du har attackerat fel familj. Om du tror att du känner mig eller min ryggsäck, min familj, mina vänner, tänk igen. För du har inte den blekaste om vem du precis börjat tjafsa med. Jag kommer hitta dig! Ditt dumma smuts! Trakassera och ge ut hot mot barn, utan att ens våga säga från vem eller vad, men Du ville gärna veta hur många avbrott jag & R haft.. Vad angår det dig? Hur många jag träffat? Ingen?!? Vad ger dig rätten att begära att jag ska svara på dina skeva frågor, när du uppenbarligen inte ens hade någon information kring vem som är ute efter mina barn.

Jag hoppas att Du mår bra. Att Du är lycklig och trygg. Att du känner dig stolt över hur du är som människa. För det är det snart slut på. Jag kommer hitta dig! Kommer aldrig sluta leta reda på dig!

Jag har kvar allt du skrev. Jag ringde dig via Messenger o kommer få fram ditt nummer. Din adress och portkod om det behövs. Det här var sista gången du utsatte en annan människa för din sjuka lek! Hoppas du förstår hur idiotiskt du betett dig!

Du har skrivit på en kompis inlägg på Facebook. Du lämna spår precis överallt.

En sista gång, JAG KOMMER HITTA DIG!!! Det är ett L Ö F T E !!!!

15 reaktioner till “Hot eller skrämstaktik~”

 1. Fick hotelser av denne David Tobias i går fm. Har läst ditt inlägg och blir rädd, lika rädd som jag blev i går. Jag är ensamstående m 2 hemmaboende barn vars far gick bort för 2 år sen. Jag polis anmälde hen men om det ger resultat är jag tveksam.

  1. Men är det sant? Då är vi tre stycken som blivit utsatta för samma person. För bara några dagar innan mig fick en mamma med två barn precis samma typ av meddelanden med samma ordval och samma typ av ”underförstådda” hot. Bra att du anmält. Jag har ett ärende som ligger hos polisen. Ju fler som anmäler, desto större chans att polisen vill ta tag i det här. Tack för att du kommenterade och tog dig tid att svara! Nu kan jag iaf känna mig trygg i att den här personen känner inte oss, vi är bara utvalda och någon har väldigt roligt åt att skrämma oss. Kärlek o omtanke till dig. ♥️

  2. Monica- Jag har fått meddelande från en till som blivit utsatt för exakt samma sak som oss. De bor i Sundsvall. De har polisanmält allting. Vill bara meddela dig.

    1. Jag bor i Stockholm, även en annan som fått hoten. Nu vet vi att en bor i Sundsvall. Bor du i något av dessa två områden?

 2. Även jag har fått från denne David Tobias, och hittat flera via fb som fått. Verkar vara en hel del ensamstående mammor som denne skickat till.
  Jag polisanmälde med men de verkar inte göra nåt direkt. Bor utanför Norrköping i Östergötland

 3. Till Monica & Virre, kan ni söka upp mig på Facebook. Jag heter Johanna Söderberg, vågar skriva det då den här personen ändå redan vet vad jag heter. Med vänlig hälsning, Jojo

 4. hej min morsa fick precis likadant hot som ni. det är ingen utav er som har några som helst info om kräket?

  1. Hej.
   Vet absolut ingenting om den här sjuka människan. Annat än att den gillar att skrämma kvinnor, men ensamstående med barn. Meddelandena verkar byta karaktär mot det sexuella och blir bara ännu mera ofredande och obehagligt.
   Hoppas din mamma polisanmäler det här. Det ligger många anmälningar mot det här kontot & människan bakom kommer att hittas och få stå till svars för det här.
   Vänligen
   Jojo

  2. Vill du fråga din mamma om hon vill söka upp mig på Facebook? Vill gärna ha kontakt med flera och dela information och stötta varandra i det här. Vi pratar i en privat Messenger-grupp.
   /jojo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s