~Känslan idag~

Jag tror jag behöver ledigt~

Haft sammanlagt 6 kvällspass med en dag ledig.. ”Ledigt”… Om man anser att man på sin lediga dag har barn hemma med feber och snuva, tvättbart som attackerar, golv som behöver dammsugas och skuras. Det är vad ”en ledig dag” innebär när man arbetar inom vården. Jag är psykiskt så utmattad just nu. Minsta ord, röstläge, pryl kan få mig att gråta.. Jag kan inte ta emot kritik, varken positiv eller negativ.

Jag känner i hela min kropp att något mer kommer hända snart.. Det är inte bara Kalles död som hänt, utan något mer kommer… Jag vet inte vad, men känner mig smått orolig..

Tårarna rinner.. Oron kryper i ryggraden.. Ångesten lurar bakom varje hörn och vill äta upp mig..

Men jag orkar fortfarande lite till. Jag ska och jag kan.

Fick ta en semesterdag på torsdag då jag ska ta bort stygnen ur munnen. Det är sååååååå välbehövligt! Det är otroligt välkommet just nu. Efter ikväll är jag ledig 5 dagar! Ska bli så skönt. Hoppas jag.. Bara barnen håller sig friska.

Nu ska jag fortsätta kämpa i mig kaffet, sen sätta på mig stödstrumpor och förbereda inför att åka till jobbet. Sista kvällen innan långledigt!! Jippie!!!

Ha det fint allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s