~Bara jag~

Hej hopp~

Har trott att sista delen av utbildningen kunde bli ganska tuff. Men exakt hur tuff den kommer bli kunde jag nog inte ens ana. Det är otroligt högre krav nu, vilket är helt rätt med tanke på mitt yrkesval. Ska jag arbeta med människor i behov av stöd, hjälp, omsorg och vård är det självklart så viktigt att jag verkligen kan mitt yrke, vet funktion osv.

När jag var på första introduktionen i Gymnasiearbete gick luften först helt ur mig… Jag kände ren och skär ångest och ville nästan ge upp.. Och det var på introduktionen!! Men efter att ha verkligen andats och tagit mig ordentlig tid att förstå vad som förväntas utav mig och hur mitt arbeta ska läggas upp och hittade det ämnet jag vill skriva om, så ser jag nu fram emot att skriva min uppsats! Det kommer att bli roligt och utvecklande för mig.

Medicin 2 är oxå hårdare, nu är det medicinska termer som gället och att förklara begreppet inom (paranteser).

Men jag ser fram emot det här! Det kommer bli en spännande vår verkligen! Och tänk att jag är så nära målet nu, helt otroligt vad fort det gått!

Idag har det städats här hemma. Dammsugit och fått undan julkartongerna till förrådet. R har gjort en pulled beef som står och gottar till sig i ugnen.

Ebbis ligger med feber, helt utslagen stackarn.

Jag har fått många mera svar från gäster till R’s fest, känns så roligt allting!

Max har påbörjat sin utredning, hade första mötet igår.

Ha en härlig helg nu!

Kram på er ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s