~Känslan idag~

Trivs som fisken i vattnet~

Hahaha, lite komiskt skrivet av mig, då jag idag på ”Läratorg” suttit o ritat, färglagt och klippt ut en fisk. Vad har nu detta med Vård o omsorg att göra..?? Jo, har ett grupparbete om Matvanor & Livsmedel. Jätteroligt faktiskt! Vi är 4a i vår grupp och vi har sjukt roligt samtidigt som vi lär oss mycket av varandra.

Jag är förresten HELT godkänd i första momentet i HÄLSOPEDAGOGIK. 2 st gröna bockar sitter vid mina inlämnade uppgifter! Så himla härligt att se! I min skriftliga & inviduella inlämning fick jag betyget c/b. Ligger alltså emellan c & b och jag är väldigt nöjd med det betyget! Riktigt stolt över mig själv!

Jag är väldigt nöjd med vart i livet jag befinner mig just nu. Det känns som att jag verkligen hittat rätt.

Tråkigare är att jag ska opereras mitt i en ganska så stor kurs. Mitt i hälsopedden så kommer jag spendera 1 dygn på Nacka Sjukhus. Och jag hoppas verkligen att det bara blir en natt. Tänker inte bli inlagd längre och vägrar acceptera att det kan bli komplikationer som gör att jag kan bli kvar längre. Jag måste komma tillbaka till skolan så fort som möjligt! PUNKT! Har så sjukt ont i mitt ben & ryggslut, har fått någon ny medecin, Gapapenin eller nåt liknande heter den, en nervblockerande medicin, människor med epilepsi får den ofta utskriven. Men den har tydligen visat bra resultat mot smärta vid tex diskbråck. Men, grejen är att jag är så sjukt feg när det kommer till tabletter, så jag har inte vågat ta den.. Jag vet, jag är dum, men jag vågar verkligen inte.

Har precis förberett middagen här hemma, idag blir det röd curry gryta i kokosmjölk med kyckling, bambuskott, vattenkastanjer, chili & lime! Det är så himla gott att det nästan borde vara förbjudet. Skulle kunna äta det 7 dagar i veckan.

Imorgon har vi lång dag i skolan. Ska bli kul!

Hej hopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s